Olsada yine yesek , yanındada sıcak tombik pide yapmıstık tas fırında
Dizel Yedek Parça
Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Olsada yine yesek , yanındada sıcak tombik pide yapmıstık tas fırında ne ki o
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Frid Nickli Üyeden Alıntı ne ki o +1 bende çözemedim
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Type-R Nickli Üyeden Alıntı +1 bende çözemedim ya minik et parçaları yada nutella
Kavurma
Tabiki Adil in kebabı Mantı Kaymaklı Künefe
Sucuk ekmek olsun Kokoreç olsun...Lütfen bunları da es geçmeyelim
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
Douuuu burdaki kokoreçin herkesin yemesi lazım
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Douuuu burdaki kokoreçin herkesin yemesi lazım Abooovvvv evet doğru diyosun alemdağdaki kokoreçi öneririm ben Bi dahaki gittiğimizde resim çekelim
Auto and Road - www.autoandroad.com https://www.facebook.com/AutoAndRoad/
kızılkayalar hamburger olsada yesem şimdi
Dou Nickli Üyeden Alıntı Abooovvvv evet doğru diyosun alemdağdaki kokoreçi öneririm ben Bi dahaki gittiğimizde resim çekelim ahhaha hadi gelin
dixi Nickli Üyeden Alıntı kızılkayalar hamburger olsada yesem şimdi oda efsanedir diyetteyken bile min 5 tane yerim.
efsane tabiki tokken bile yiyilebilen tek hamburger
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı ahhaha hadi gelin şimdi olmaz la yeni yedim hafta içi yapalım bi organizasyon
Dou Nickli Üyeden Alıntı şimdi olmaz la yeni yedim hafta içi yapalım bi organizasyon Geliyoruz diyin, yeter. Tarıkta gelsin, çok şey kaçırdı bence. Hatta Emre bile Koşuyolundan kalkıp gelicek potansiyel var
-Triple Whopper -KFC Bucket -Kokoreç -Bol yagli iskender -Sushi -Cin mutfagi -Pizza -Pilav -Her turlu et cesidi -Gavurdağ salatası ve boyle gider, yazmaya kalksam satırlar sıgmaz. Su anda cikip yemek yiyesim geldi de neyse yatiyorum ben iy igeceler
BarKing Nickli Üyeden Alıntı Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim
jrsi Nickli Üyeden Alıntı Ben senin süper egonum müdür Ahuhuahahah
ER teknik ısıtma sistemleri Kat kaloriferi&brülör&hidrafor sistemleri montaj tamir bakım.. 7/24 servis hizmeti.. ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır.. 0553 227 39 55
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Geliyoruz diyin, yeter. Tarıkta gelsin, çok şey kaçırdı bence. Hatta Emre bile Koşuyolundan kalkıp gelicek potansiyel var toplarım ben cemaati merak etme
konuyu acan arkadasi gecenin bu saatinde kınamadan yatmamaya karar verdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları