haa bide unuttum mobil telsiz takmıştım arkaya sol köşeye 1,5 metre anten vayyy be ,telsiz kodumda ''karaşahin '' :D
Printable View
haa bide unuttum mobil telsiz takmıştım arkaya sol köşeye 1,5 metre anten vayyy be ,telsiz kodumda ''karaşahin '' :D
araba alırsam sadece surucu koltugu bırakacam
75-100 shot nos olmazsa olmaz
tabiiki gelecem dedecim ama ben senın yaşındayken sen fosil olup sıvı yakıt olursun senın çürümüş etlerinden oluşan sıvı yakıtı ben arabamda yakar senın ruhuna el-fatiha okurum ruhun şaad olur benım egsozumdan cıkan gazla , hatta sen iyi bi dedemiizsin senden oluşan benzini 1 bar turbo basıncıyla karıştırıp yakarım ben, sevildiğini bil dedem ahsuhauhs :D :D
Ben en çok şu fiber olayından kurtulduğumuz için seviniyorum öle tamponlar, marşpiyerler falan yapılıyodu ki, yapılan arabanın karakterine aykırı(neyin peşindesin derler adama uçak yapmışsın mübarek) ,şu zamanlardaki anlayış çok daha iyi bence.Benimde kendi aracıma yapıcağım orj. body kit,ufaktan düşürmek ve ince dokunuşlar budur yani bence
KUŞ serisi olmasa Türkiyede modifiye işinin bu kadar hızlı gelişeceğine inanmıyorum ben :D
Herzaman sade modıfıyeden yana olmusumdur bazen ıcımden aa bak bu body kıt olmus dedıgım oldu ama genede dıştan full orjınal. içerden 2 koltuk 1 dıreksıyon göğüs, taban halısı ıptalı roll cage ve motordan sınırsız yuklu bır arabam olsun ıstemısımdır. Daha dogrusu araba değil CRX im :)
Turk style yapsak olmamı:)
Tamamen el yapımı :D
ENIGMA ve CARTEL dinlerdik simdi Ceza,Sagopa,49 cent:p
Overboost revaçta, Lowering all time
bazıları çok iyi noktadalar.
ben daha yeni başlıyorum. :)
hala gönlüm farklı tamponlu sarı turuncu yeşil renkli koca stickerlı neonlu araçlarda :D
Eskinin fiber tamponu= Lip(mümkünse delikli laguna)
Eskinin neonu=Amerikan park
Denilebilir mi?