bundan 6-7 yıl önce egsozlu filtreli araca yüklü diyenler şimdi çok bişey biliyomuş gibi ahkam keser oldu.
eskidende aynıydı şimdide aynı sade dip basık
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
2004 de 98 16.ies 2005 de sıfır km BMW 3.18 3000.km kullandım sattım kesmedi sonrasında 2006 da es7 paket cıvıc 1.6 kolpa vtecaskerlik sonrasında typeR 1.5 yıl bindim s2000 aldım 6 ay bindim vtı aldım 2 ay bindim OTTOMAN aldım 6a ydır binemiyorum uahsuha
![]()
Dr.ECU
valla araçlarımın dışına doğru düzgün birşey yapmadım. sadece motor'a yüklendim. Dışı sade olan ve temiz olan araba herzaman daha fazla dıkkat çeker diye düşündüm ve hala aynı düşünüyorum.
focusum dan önceki fiestam'da çakar moda iken onu yapmıştım okadar.
focusumda da aynaları depo kapağını ve çitaları karbon kaplamıştım.
dış görünümde herzaman sadelik daha iyidir bana göre
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
korayın 156 vardı 2,5 v6
sarı 306gti vardı içi mescid yeşili
emrenin HK 507 vardı muratın UC 307 vardı..baranın siyah 307si vardı basık kesilmiş yay (:
burağın BB700 ayberkin TV canın FRT 77 sarı 106 simli siyah kaput siyah far (:
vs vs..
zamanın güzel araçlarıydı ..
Açıkçası benim için modifiye bitti gibi birşey.
A5 , RCZ gibi bir araç alıp sadece ufak dokunuşlarla binmek istiyorum.Aracın gitmesi değil,konforu ön plana geçti açıkçası. Orjinalin dısına cıkmak istemiyorum, ABT veya Irmscher gibi markalarla takılmak daha mantıklı customdan ziyade. TT gibi bir araç alsam yapacagım tek şey motora olur o da yine custom değil forge vs. gibi..
Ancak bir gün Allah nasip eder de bir japon alırsak iş değişir. 370Z alıp Volkları takıp VeilSide giydirmek isterim mesela![]()
modifiye anlayışımız
bol fiber
1 takım jant
koni
kesik yay
bol 6985
bol 302F
bol Tss20
M800 ünite
cuma akşamları caddebostan migros arkası bol bira tiskotisko
sonra adil in oraya S e caddeye terör
şimdi ne oldugu beli zaten
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
10 sene sonra çoğumuz evli barklı çocuklu olacağız modlu araçları görünce vay be eskiden bizde neler yapardık diyip iç geçirip gayet standart ama zevkli araçlara bineceğiz gibime gelio.
valla ben kendı adıma konusım 10 sene oncede subaru modıfıye edıyodum bugunde edıyorum oldugum yerdeyım sanırımhiç gelıstırememısım kendımı :P
Godzilla...
ahaha 92-93 yıllarını hatırlıyorumda yerlere yatasım geliyor gülmekten , henüz cms40 denen yücee jantın imal edilmediği yıllar , arka amortisör çanaklarına takılan çift getler ve texas denilen içe offset li krom kaplama jantlar, iç mekan da ise arka koltugun üst kısmında tavanda mutlaka mor florasan ve koltuk üstlerine o florasanla parlayacak isteğe baglı olarak koyulan beyaz yada fosfor yeşili atkı neyüdüğü belirsiz kumaş parçaları
PAYNIR teyibin arabanın fiyatını ıkı katına katladıgı yıllar , aciko 5014 ekolayzırın 30 cm PAYNIR buuufır ile birlikte 2 takım TİVİTIR iki takım APORLE çalıştırdığı yıllar, şahinlerin arka denge çubuguna fosforlu stıker ların yapıştırıldığı yıllar
İŞTE BU SAYDIKLARIM TURKISH STAYLAA arkadaşlar![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)