Sen anlatma resim koy resim.
Printable View
2 tane oldu kendime ait onlarada çoooook abartılı bişi yapamadık soft tune olayındayız cms40 film cam :) çbs cila ile parlatılmış karoser :D içerde bi nazrlık bi çift paynır kolon tek eksiğimiz 8650 teyp ve onun muhteşem kumandası :D
iyi bi şahinci örneği teşkil edemiyorsun serkan abi,şahinlerin vazgeçilmezleri var , benim şahinim olcak o vazgeçilmezlerden vazgeçmezdim :) sen farklılık yaratıosun :D şahinciler tarafından tartaklanacaksın :D
____
bu arada herkes şunu demiş, orjinal farlar daha güzel, orjinal panjurlar daha güzel, orjinal bilmemneler daha güzel die :) bi insan sevdiğine kavuşamayınca elindekini sevmek zorunda kalır, buyüzden sanırım güzel geliyor bazı şeyler, eşeğe yavrusu güzel gelirmiş hesabı, diyelim adamın biri ferrari hastası, ama ona bakarak oturup çayını içemiyor, elinde fiat serçesi var aklında ferrari olsa da elinde bu olduğu için oturup buna bakarak çay içmek durumunda :) zorla sevmek yani :heyoo: polislerin sıkı yönetim ilan etmesinden, sürekli bağlamasından ötürü, insanı orjinali sevmeye zorluyor bu durumlar :icon_tup:
Stock ama dibine bakımlı bir araba is the best.. :)
çinliler bol bol bbs-rs taklidi çıkaracaktır :)
Ilk 97 Bmw 5.20 kullaniyordum, eibach yay zimmerman frenlerim, M5 jant ve S03 PP lastiklerim vardi, sinyalleri beyaza cevirmistim :)
2003 Aralikta Mini yi aldigimda sleeper moduydu sadece yay vardi uzun bir sure, ilk apaciligimi yeni stoplarim gelecek diye stoplari siyaha boyasak nasil olur deyip yapmistik : ) cok ta igrenc olmustu : ) Sade guzeldir, bir takintim jantlardi onun disinda di$iyla pek ugrasmamistim.. O zaman neyi seviyorsam hala ayni seyi seviyorum..
İlk arabam focus sport trend ti ufak bir kanat harici standartti o zamanin kulaktan dolma bilgileriyle koni eibach kankalar, egzoz, headers, direk sicak ceken filtre, kapak taslama ve onno yazilim vardi sonradan ulan dedim bu araba motor sogukken diye daha tepkili basladim forumlari arastirmaya hmm soguk hava derken meraktan ne bulduysam okudum :D akabinda istanbul a universite icin gelince uygulamali gorunce bazi seyleri ipin ucu kacti sayilir. Gorusum hala ayni sade bir dis gorunum zevk vericek yuruyen ve motor modifikasyonlari :)
bence yurtdışından etkilenmeye gerek yok herkes kendi tarzına göre yapsın kimisi sade kimisi abartılı sever ztn herkesin zevki farklı ben sadelikten yanayım
bide modifiye anlayışı ilk olarak görüntüydü ses di bunlarla başlar sonra kaput altına geçilir %90 olarak çoğumuzdada böyledir :)
broadway le başladım hıc bı zaman yay kesmedım:) ama stoplara çorap taktım (1995) ahaha:)
yenı fikirleri denerım ama hıc bı zaman moda diye beğenmedıım bı uygulama yapmam...
3.5 cm yay aldıgım gün aklıma geliyor gülüyorum araba şimdi ne halde :))
Arabayı bastığım için bugün kendime küfür ettim. Askıda kaldım bir otoparka girerken rezil oldum yani o sinirle arabanın orta susturucusunu taşıyıcısından çıkartmışım.
Arabayı leylek yapacağım yakın zamanda.
99 senesinde toros vardı şirketin
ona bile bişiler yapmayı düşünüyordum
çift weber karbürator platin bujiler filan
bayağı pahalıya geliyordu :)
2001 de vtec e kavuştum jdm olarak gezdim:)
ratı da styladan sayıyolar ya hala anlamıyorum bu insanları
iki tane hurda tek fark ofsetli jant biri style biri hurda
ilginç ya
astraya tampon altından, 306gti ya yoshimura egzoza oradan vtece stroker a sonra b18c1 e :D oradan turboya sonra b18c swap eg ye oradan b16a turboya ama bu sefer son nokta:)
Burada hemen hemen herkesin bi apaçilik dönemi olmuştur zaman ilerledikçe olgunlaşıp daha farklı işler çıkarmaya başlıyor.
Türkiye geneli içinde böyle gittikçe olgunlaşıyor.
Benim içinse ben orjinal dış görünüm çıtırdan motor yükleme severim