Benim için bu zorunluluk değil, çünkü itici geliyor. Hatta orijinal görmeyi özledim. İtici derken de mesela jdm adı altında ki bence yok böyle bir şey far karartma yapılıyor. Özellikle EK kasalarda çok moda olmasına rağmen otomobilin tüm bakışını,duruşunu değiştiriyor. Saçma saçma lipler takılıyor, ledli falan stoplar yapılıyor. Hiç yakışmıyor ki. Ha orijinal arka hatları ve stopları çok da güzel diyemeyeceğim ama sadece kırmızı beyaz yapıp ya da hiç dokunmayarak olan güzelliği de bozulmayabilir. Bu şey gibi geliyor bana E serisi bir Mercedes alıp ledli stoplarını söküp normal ledsiz hale getirmek. Hmm hiç güzel olmaz bence :) Otomobilleriniz kısmında stock ve eski araçlar gördüğümüzde herkes çok beğeniyor. Mesela TT VTI vardı. Onda sadece beğenilmeyen siyah jantlarıydı. Kimse leylek gibi durmasını önemsemedi ya da spoilerını. (Hoş şimdi ne olacağı belli değil) Ya da şahin veya doğan tam bilmiyorum daha sonra çalındığı için çok üzüldüğüm bir otomobil vardı. Hayatımda kuş serisine ilgi duyacağımı düşünmemiştim o güzelliği görmeden önce.. Bunlar aracı güzelleştiren şeyler benim için. Tabi ki de iş performansa geldiğinde doğru düzgün yapıldığında, apaçi olmadan sadece gerektiği için parça takılıyorsa işler değişir. O zaman her türlüsü benim içi serbest. Tabi bunlarıınn heeppsssiii benim düşüncem :D Kimse üstüne alınmasın ya da kırılmasın. Modifiye bu herkes istediğini yapmakta özgür. Ben sadece beğenirim ya da beğenmem :) Ki bu da otomobili yapanı hiç ilgilendirmez tahminimce.. Sadece tek isteğim geri dönüşü olan şeyler yapılsın.. Linç etmeyelim en azından eski otomobilleri.. Çünkü tekrar üretilmeyecek onlar..
Öff bea ne çok yazdım :icon_wack