at arabası bile germen style oldu artık borbet sayesinde
ben hep sade modifiyeden yanaydım halada öyleyim![]()
![]()
motor hafif düzey yüklü (150,160 standart bg varsa motorda yüksüz) araç hafif basık doygun ve standart bi müzik tesisatı ve donanımlı bir araç oldu bitti![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
eskiden angel ledli stop çıktığında araba alınca kesin takıcam diyodum.arabayı aldım üstünde her ikiside vardı.bu seferde orjinale çevirmek için uğraştım![]()
orjinal dip basık en güzeli bence![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
yine 3-4 sene sonra ( 4 sene sonra eminim artıcaktır ) etrafta low riderlar görmeye başlicağız. ve low riderların artmasıyla 7 milyarlık amerikanlar 15 milyardan dayatılmaya başlanıcakTabi bu low rider'lar da havalı süspansiyonlar olucak. Tabiki yine bu akımın özentileri havalı süspansiyonlara-hidroliklere sadece bakmakla yetinicek. Ölmez sağ kalır isek 4 sene sonra bunu yazdığımı hatırlarsınız
![]()
K.
illa bi akıma baglı kalmayı hiç düşünmedim.
kullanım rahatlıgı ve sık durdugunu düşündüğüm parcalarla aracımı kişisellestiriyorum.
uygun güzel görünen parcalar kullanıldıgı sürece wide bodyli civicte cok sık jdm style yapılanda germanda![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
orjinal her zaman iyidir...tek özendigim angelli farlardı şimdi yolda görsem üstüne basar kırarım galiba :9
Eskiden 200 hp araç denildiğinde herkes "h.assktr lan oha 200 hp miş lan" olurdu
Şimdi 200 hp altı adam muamelesi görmüyor
bkz. beygir enflasyonu![]()
ben sahsen hic bi zaman haz etmedim body kitleri filan.. ole extra ruzarlik etek v.b.
kucuk yaslardan beri gozumun onunde devamlı farklı modeller oldu. mahallede bi abimiz vardı devamlı arabayı ya satıyo ya kaza yapıp yenısını topluyodu ama herzaman 10 numara yapardı. muhtemelen 30 lu yaslarda hala camiada ve izmirde olan kisiler tanır belki bizim jenerasyonlardanda tanıyanlar cıkar..
basık arac farklı ve buyuk jantlar ınce yanak lastık egzoz kimi zaman filmler...
ama her zaman ideal kıvam..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)