bnce orjinale yakın uretılen modıfıkasyon makyaj urunlerı tercıh edılıcek kı edılıyorda mesela angellar jdm lere dondur stoplar seffaf ıken sımdı kırmızı beyaz stoplar kullanılıyor .
bnce orjinale yakın uretılen modıfıkasyon makyaj urunlerı tercıh edılıcek kı edılıyorda mesela angellar jdm lere dondur stoplar seffaf ıken sımdı kırmızı beyaz stoplar kullanılıyor .
şu sanrufun önündeki parça adını bilmiyorum bence film onunla başladı![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
en klasik modifiye filtre + egzoz ( son susturucu ) hiç değişmedi değişmezde.
arabanın arka camına yazılan liselim yazıları efsana pıoner 9700 ekranda yunuslar atlıo dıe cıgır acmıstı cihaz işinde![]()
Sadelik, orjinallik her zaman daha iyidir. Küçük dokunuşlar dış görünümde , geriye kalan her şey performansa yönelik olmalı benim içinEn küçük civatadan bile kazancım olmalı düşüncesindeyim.
Bundan sonrakine gelirsek otomobil tasarımları gittikçe kötüye gidiyor. Daha tombul, heryerinden donanım fışkıran hantal otomobiller. O yüzden düşünmek bile istemiyorm. Old is Cool bea![]()
aslında cms 40 ın çoook çoook öncesi var bilen bilir..cms40 2000 li senelerde piyasaya çıktı.
vakti zmanında jant yokkken kapak ve tozluk modası vardıherkes yozluk takardı araçlara ve tozluklara tel zincir vs vs
sonrasında mangels dediğimiz kantlar çıktı piyasaya
rüzgar gülü paralı yani misket birde baklava
telli ve telsiz versiyonları vardı tabiki
takardık bunları şahinlere arkayı kaldırırdık takozlarla ön tampona tampon babalarını dizerdik marşpiyele nikelaj takardık çamurluğa benetton formula1 yazdırırdık
muhahaha baya eskiye gittim sanırım.ne günlerdi bea
haa bide frene bastığında arabanın heryerinde mor ışıklar yanmaya başlardı![]()
Büyük beyaz jantlara
Beyaz yazılı lastiklere
Ön cam üst tarafa yapıştırılan stickerlara
Yandan çıkan yassı egzozlara
Çoklu kelebek uygulamalarına
Turboya
Tampon altına yapılan eklere
Arabanın içini sökmeye
Roll cage lere
Destekli koltuklara
ALS ye
Çift renk ya da şerit uygulamalarına
Jantlardaki ufak stickerlara
Eski tip altın renkli göbekli 3 parçalı yarış jantlarına
Slick lastiklere
Flock kaplanmış iç mekanlara
Daha fazla hacme
Bayılırım ve hiç değişmedi bu zevklerim.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
her sene bır seyler cıkıyor bız turk mılletı olrak bıraz özentılık var ruhumuzda bır seyı gormeden fıkır sahıbı olamıyuruz bu yolun sonu yok gıttıgı yere kadar bu iş boyle
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
jant basıklık renk kombinasyonu yani sadelik en iyisi tr de zaten hersey yasak eksozda takılma film de çekilmez..nede 3 5 renk yapılmaz...böle gelmiş böle gider bizde eksoz kafasından araba baglayan gereksiz ler olduğu sürece..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)