önceden tampon ekleri bagaj spoileri siyah filmler mavi neonlar kırmızı neonlar garip garip sticerlar
şimdi ise insanlar mod olayını forumlardan, techturkey gibi siteler sayesinde anladığını düşünüyorum internetin yaygınlaşmasıyla insanlarda fikir alışverişi oluştu ve böylleikle rekabet arttı dahada ilerleyecek bu durum iyi oldu ama![]()
Vtec2 varken angel far ve 3d stop takmıştım ve çok yakışmıştı. Orjinal olacak farklı olacak diye ne farların içini boyadım nede JDM diye kendimi kandırdım. vti yada vtec2 alacak olsam yine mercekli far koyarım ledli stop koyarım. Ben uyuma ve görünüşe bakarım.
İsteyen kendini alakasız zerzavatla yamuk kaynatılmış eksozla arabayı 10 yıl yaşlı gösteren turuncu sinyalle hiç bir işlevi olayan çeki demiri ile kandırabilir.
Benim için önemli olan yoldaki insanın gözüne hoş gelmesi herşeyin uyum içinde olmasıdır
İdeal Vti duruşu
![]()
Bizde Eskiden Toros Vardı 1993 Kırmızı 0 Km Almışlardı Bizimkiler. O Zamanlarda Hatırlar Gibiyim Cms Taurus Jantlar Vardı Onları Taktırmıştık , Sonra Sadece Arka Yayları Kestirmiştik Çok Az Birşey , (Magirus Gibi) . Sonra Kafa Dönmeli Diye Tabir Edilen Teyp.Lerden Taktırmıştık Kaset Çalar . Ondan Sonrasındada Renkli Camlar , Bir Araçtan Çıkma Spor Direksiyon , Vites Topuzunu Kısaltma Falan Filan . Sonra Benetton F1 Stickeri. Ve Son . O Zamanlar Bakılıyordu Bu Tip Otomobillere . Millet 4 Hoparlörlü Araçlara Şaşırıyordu O Zamanlar . Gerisini Siz Düşünün .
Ahh Ahh Ne Günlerdi Be![]()
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Modifiyeye Görkem abiyle başlamıştım(MaxiGörky). O zaman tabi kaşlar falan moda perde merde. Vectra vardı, perde kaş ufak çaplı bir tesisat vardı. Sonra bir tane VtecII sahibi olmuştu, susturucusunu falan söküyorduk, kışın jant falan takmıştı onları görememiştim tabi. Daha sonrasında 306GTI sahibi olmuştu, düz boru hava filtresi angellar 2 tane 1000 lik bass falan, tabi ben dumur
. Hiç görmemişim hayatımda, çok hoşuma gitmişti. En sonunda Turbo Vtec aldı, yaşayabileceğim sayılı hazlardan birini yaşatmıştı sağolsun
.
turkuaz renkde astra f , trtuninge çıkmıştı yeni kasasını satıp bunu aldım yaptım demişti , nedense aklımda kalmış..
bence modifiye daha çok motor modifiyesine doğru kayıyor , ilerde çok daha performanslı araçlar olucağını tahmin ediyorum ama pist olmaması çok kötü , eğerki pist olursa iş motorsporlarında kayar gibi..
yakın zamanda araç alarak bende katılacam bu sektöre
çok araç sahibi tanıyorum ama insanın kendi aracı olmayınca gerçekten tat vermiyor uğraşmak araç modifiye etmek tamam zevkli ama olmuyor iştebirde fikir alışverişlerinde karşı tarafa ne kadar söylersen söyle kendi bildiğini yapıyor bazen apaçi oluyor bazen modifiyeci oluyor
sanki insanlarda anladı yavaş yavaş şunu şöyle yapsam ne derler,nasıl olur gibi muhabbetler dönüyor artık
avrupa ve asyadaki dizaynları gördükçe bizlerde artık bu akıma kapılmış durumdayız.herkesde bir jdm oldschool tarzı oluşmaya başladı bence.fast and... devri kapandı diyebiliriz aslında.yabancı örnekleri gördükçe bu hobby aynı oranda bizim araçlarımızda yansıyor.kendi tarzımızın olması önemli değil.hangi tarzın bizi memnun ettiği önemli bence.
GOLF MK-III
her zaman sade ve orjinale uygun mümkün olduğu kadar asla kullanışlılığın önüne geçmeyen bi modifiye tarzından yanaydım,, pek bi değişiklik olmadı benim görüşümde ve uygulamalarımda,,,,,,
hafif basık ,,,
orta kıvam seste bi egzoz,,,
güzel bi intake kit,,,
araca göre değişir tabi ama fabrikasyon yada o firma için çalışan bi modifiye şirketinin tampoları yada body kiti olabilir (amg--abt vs)
müzik sistemi sevmezdim halada sevmem,,,
xenonlar içi karartılmış farlar
hafif karaltılmış camlar
vs....
bu tarz uygulamalar ilk aklıma gelenler aslında daha çok motor ve yol tutuşa yönelik şeylerden yanayım,,,,,bide arabasına göredeğişir yapıcaklarım o yüzden listeyi uzatmak istemiyorum,,,,misal sedan bi araca kesinlikle büyük bi jant lastik takmak isterim,,,ama hem hb hemde gidişini daha çok önemsediğim bi araçta orjin jantları güzelse dokunmam şeklinde,,,,,
ama konu güzel düşünülmüş teşekkürler ,,,,ilerde neler çıkıcak merakla beklicez,,,ama bu kanunlarla türkiye modifiye konusunda çok ileri gidemez ......................
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)