User Tag List

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
352 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Modifiye Anlayışımız Neydi,Ne Oldu,Nasıl Olacak ???

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zaman sade ve orjinale uygun mümkün olduğu kadar asla kullanışlılığın önüne geçmeyen bi modifiye tarzından yanaydım,, pek bi değişiklik olmadı benim görüşümde ve uygulamalarımda,,,,,,
    hafif basık ,,,
    orta kıvam seste bi egzoz,,,
    güzel bi intake kit,,,
    araca göre değişir tabi ama fabrikasyon yada o firma için çalışan bi modifiye şirketinin tampoları yada body kiti olabilir (amg--abt vs)
    müzik sistemi sevmezdim halada sevmem,,,
    xenonlar içi karartılmış farlar
    hafif karaltılmış camlar
    vs....
    bu tarz uygulamalar ilk aklıma gelenler aslında daha çok motor ve yol tutuşa yönelik şeylerden yanayım,,,,,bide arabasına göredeğişir yapıcaklarım o yüzden listeyi uzatmak istemiyorum,,,,misal sedan bi araca kesinlikle büyük bi jant lastik takmak isterim,,,ama hem hb hemde gidişini daha çok önemsediğim bi araçta orjin jantları güzelse dokunmam şeklinde,,,,,

ama konu güzel düşünülmüş teşekkürler ,,,,ilerde neler çıkıcak merakla beklicez,,,ama bu kanunlarla türkiye modifiye konusunda çok ileri gidemez ......................
    Tüm yazdıklarına +5500

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce kesinlikle Turkish Style

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe sanırım bu son anlayışa kendimi fazla kaptırmışım motoru doldurduk dışta full stock jant kapaklarıyla belki si jantı takarım ha dış mod konusunda süper bi arge çalışmam oldu arka logonun içine kırmızı folyo modifiyesi yaptım
    ECUTECH İstanbul

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence modifiye ortamı bitecek. yeni jenerasyonun ilgisini otomobiller değil başka konular çekiyor. Bizlerde yavaş yavaş yok olup gideceğiz gibi geliyor.

+ 70 milyon.

Yeni jenerasyonda otomobil severler genelikle bizim gibiler değil (Anladınız siz) Yeni çocuklar daha çok kızları nası eve atarım, uyuşturucu (malesef) ile daha fazla ilgililer. Araba işini biz değil bizim devletimiz öldürdü. Bu kadar cezalar, bu kadar pahalı akaryakıt olursa ki çıkacağada benziyor iyice kesilir.

Bugün Hürriyet gazetesinde bir yazı okudum.(Baş sayfa haberi) Türkiye en çevreci ülke seçilmiş

Niye???

Dünyada ki en pahalı benzin ve araç motorlarının CC'si arttıkça katlanan vergiler sebebi ile TC vatandaşlarının daha ucuza yönelmesi

Çok komik ama trajik
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet polis soguttu herseyden modıfıye out stock arac ın oldu artık laf anlamaz adamlarla ugrasmak bıktırdı cınayet ısleyenlerı onu bunu yakalamazlar mılletın zevkı adamlara dert oldu ona buna ceza yazsınlar baska dertleri yok modıfıyeden sogudugum kadar polıslerden de sogudum baslarına bısı gelse uzulmucek dereceye geldım ...

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar insan evlenmeyi düşünürse herkes 2 çocuk yapsa ve otomobil aşılasa katlarız bea durumu
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç Sanırım Mavi Sedan Astra idi

bende bir fotosu var onun Jantlarına Pomona idi galiba. Evdeki resim yalnız poster
    mavi sedan astra classic, 5 kol cms jantlı, bmw stopları vardı Daha sonra aynı dergide başka bi sayıda manken üstünde fotoğraf çektirmişti. yarı çıplak.
    K.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracıma 206ya bodykit takmıştım sonra astra aldım yine bodykit taktım abartılı olmayan şekliyle çokta güzel duruyordu bence ve hergörende beğendi çünkü orjinale sağdık kalarak araımı değiştriyorum orj. modifiye ekipmanlarıyla opelinde opc kitini taktım gtc lerde olanını takarak 5 kapılara yeni bi boyut getirmştm yeni alacağım aracada mugen kit takmak istiyorum bodykit 5cm yay ve güzel bir jant benim ruhumu yansıtıyor içeriden gümbür gümbür basın sesi beni mutlu ediyor yere karteri sürte sürte gitmek pek tarzım değil gezdiğim yollar ve oturduğum şehirde pek müsait değil zaten onu yapmama.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zaman sade ve orjinale uygun mümkün olduğu kadar asla kullanışlılığın önüne geçmeyen bi modifiye tarzından yanaydım,, pek bi değişiklik olmadı benim görüşümde ve uygulamalarımda,,,,,,
    hafif basık ,,,
    orta kıvam seste bi egzoz,,,
    güzel bi intake kit,,,
    araca göre değişir tabi ama fabrikasyon yada o firma için çalışan bi modifiye şirketinin tampoları yada body kiti olabilir (amg--abt vs)
    müzik sistemi sevmezdim halada sevmem,,,
    xenonlar içi karartılmış farlar
    hafif karaltılmış camlar
    vs....
    bu tarz uygulamalar ilk aklıma gelenler aslında daha çok motor ve yol tutuşa yönelik şeylerden yanayım,,,,,bide arabasına göredeğişir yapıcaklarım o yüzden listeyi uzatmak istemiyorum,,,,misal sedan bi araca kesinlikle büyük bi jant lastik takmak isterim,,,ama hem hb hemde gidişini daha çok önemsediğim bi araçta orjin jantları güzelse dokunmam şeklinde,,,,,

ama konu güzel düşünülmüş teşekkürler ,,,,ilerde neler çıkıcak merakla beklicez,,,ama bu kanunlarla türkiye modifiye konusunda çok ileri gidemez ......................
    Olur olur.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mavi sedan astra classic, 5 kol cms jantlı, bmw stopları vardı Daha sonra aynı dergide başka bi sayıda manken üstünde fotoğraf çektirmişti. yarı çıplak.

Benim bekarken babmın evindeki odamda vardı posteri. Başka fotoda buldum. Pekte net değil ama senin dedeiğin araba bu.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://img196.imageshack.us/img196/1...civicferio.jpg

Bunu gerçekten beğeniyormusunuz ?
    Soruma evt cevabı veren arkadaşları vermiş oldukları bahanelere yada gerekçeler rağmen anlayamıyorum. Sivrinin teki çıkıp yazmadan ben yazip. Evet anlamakta güçlük çekiyorum. Tuhaf valla. Stok görünümlü güzel araç derseniz size tek söyleyeceğim araç Sword'un AB VTEC.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soruma evt cevabı veren arkadaşları vermiş oldukları bahanelere yada gerekçeler rağmen anlayamıyorum. Sivrinin teki çıkıp yazmadan ben yazip. Evet anlamakta güçlük çekiyorum. Tuhaf valla. Stok görünümlü güzel araç derseniz size tek söyleyeceğim araç Sword'un AB VTEC.

Ya da dogan slx..şahin

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soruma evt cevabı veren arkadaşları vermiş oldukları bahanelere yada gerekçeler rağmen anlayamıyorum. Sivrinin teki çıkıp yazmadan ben yazip. Evet anlamakta güçlük çekiyorum. Tuhaf valla.
    Kişisel tercih
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JDM style aftermarket olayı şu dönemlerde cok bir zamanlar 106 pejo cılgınlıgı varsa şuanda honda civic cılgınlıgı var
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://img196.imageshack.us/img196/1...civicferio.jpg

Bunu gerçekten beğeniyormusunuz ?
    o tampon marşpiye ve yükseklikle bişeye benzemediği kesin, e tabi jantlarda var... zaten güzel olan sade olacak aracın kimliğinden sıyrılmıcak ama farklı olduğunuda hissettirecek...

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk basta bi hobi olduğunu unutmamak gerektiği taraftarıyım.Yaptıgımız seyden haz almak vakit gecirmek vakıt gecirirken mutlu olmak, zevk duymak gibi duyguların dogrultusunda olmalı diye düşünüyorum.... modifiye yapan ınsanların arabalarını yaparken hırs ıntıkam gıbı duygular ıcınde olup araclarını kendılerı ıcın degıl baskaları için hazırlaması bence"Nasıl Olacak??" sorusuna cevap olabilir.. yurt dısındaki insanlara dedıgımız gıbı "b.. cıkarttılar" lafı burdada gecerlı olabılır diye düşünüyorum tabi düşüncem baskalarına göre ne derece doğru yanlıs bilemiyorum bu benim düşüncem
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Modifiyeyi vs bilmemde marka fanatizmi hicbizaman bitmicek
    - K -

________
    Dr.Ecu

saner müftüoğlu
    Misafir
    gayet güzel bir konu. Bir basın mensubu olarak bu konuyu kendi içimizde sürekli olarak konuşup tartışıyoruz. Evet modifiye artık ülke genelinde duraksama dönemine girdi. Yakın zamanda pek yükselişe geçer mi geçmez mi bilinmez ama 2000'li yılların ilk yarısını artık hayal olarak anabiliriz. Bir gölde balık yoktur ama kıyısında onu avlamak için 10 tane balıkçı vardır. Tunıng de hobidir ama ınsanlar araclarını yapmazlar. Doyuma ulaştık, polis ve toplum hoş karşılamadı, bizler bazı şeylerden sıkıldık vs vs gıbı çok örnek var. Dergi veya bizler için söyleyecek olursam otomobil üreticileri, distrübitörler bu sektöre ve bu hobiye de pek sıcak bakmıyorlar. Çoğu yazımda dile getirdim, şikayet ettim ama bizi sevmediklerini ve asla bizleri sevmeyeceklerini kesin kesin biliyorum. Şahsen tuningin Türkiye'de pek parlak bir ömrü yada seyri olacağını sanmıyorum. Body kit zaten yok, motor performansı derseniz o tamamen emek, para ve gönül işidir. Bu da 10 kişiden ancak 1 yada 2 kişinin ya yapacağı yada yapmayacağı şeylerdir. Bu sebeple hepimiz standarta döndük ve yakın zamanda artık kimsenin modifiyeden konuşacağını sanmıyorum. Çünkü ilgimizi çekecek, değişik ve farklı şeyleri bulamayacağız. Üstelik otomobil dünyası zaten hızla değişiyor. Yıllardır yapılan modifiyeyi firmalar kendileri yapmaya başladı. Siyah zeminli far, ledli stop, geniş girişli spoylerli ekli tamponlar, 10 hoparlörlü müzik sistemi, üç kollu deri dikişli direksiyon, 25 mm daha alçak süspansiyon, 17'den 19'a kadar değişik tipteki jantlar, ilginç renkler, hızlı ve teknolojik motorlar ve daha ne gibi örnekler firmalar tarafından hemen hemen her versiyon donanım seçeneğinde standart olarak sunuluyor. Hızlı araçlar için söyleyecek olursak bir Ford Focus RS yada VW Golf R aldığınız takdirde bu araçların neresine ekstra işlem yaparsınız? Bazılarımız 3 sayfalık liste yapabilir ama ben benzini koymaktan başka hiç bir şey yapmazdım.
    Sonuç? Kim bu halde modifiyeyi düşünür. 1.4 lt veya 1.6 lt'lik aracın dışında içinde değişiklik yapabilirsin ama bu tuning değil sadece farklı bir hava katmaktır. Tuning maalesef Türkiye'de çok farklı uygulandı, bu sebeple 10 senede tüketildi.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şöyle bir durum var arkadaşlar onuda yazmadan geçmeyeyim.

2000 li yıllarda Modifiye sekterüne giripte, tr mümessili olan veya malzeme parekende satıcısı olan kesimden % 99,1 lik kesim afedersiniz ama paranın ... ... ... ... koydular. Böyle bir kâr böyle bir satış dünyanın hiçbiryerinde yoktu.

O yıllarda çok takıldım şirinevlere bu sitede benimle birlikte takılan en az 4 kişi daha çıkar böyle bir satış yok. Hem karlılık hemde insanların ne takacağını bilmemesi.

Adamın 2001 model 106 GTI araçı var dükkan sahibi gözümün önünde adama hani şu kampananın üstüne takıldığınde disk görünümü veren zımbırtı varya ondan sattı oha dedim 106 gtı lan bu neresine takacaksın onu.

Neyse o yıllarda bu sektöre girip 1'e 5 kazanmak isterdim doğrusu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)