Printable View
Alıntı: basar13 Nickli Üyeden Alıntı iyi hortlatmisiniz hala kullaniyorum arabayi buyutmedim intercooler ikide buyutmemisim :D aynen hiç gerek yok mz4 lu gunler dilerim :)
Alıntı: ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı aynen hiç gerek yok mz4 lu gunler dilerim :) :) :) eyvallah onsuz gun olmasin insallah :icon_tup:
Alıntı: C A N Nickli Üyeden Alıntı bir zihni sinir projem var, ama patenti bana ait :) klimanın ucunu intercooler a taksak nasıl olur acep :) klimadan 5 hp kaybetsek öte yandan buz gibi havadan bol O2 elde ederiz boost geldimi kliman patlar :hehe: benim aklımda daha güzel bi fikir geldi. IC ı su içinde bekletmek :)
Alıntı: BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı boost geldimi kliman patlar :hehe: benim aklımda daha güzel bi fikir geldi. IC ı su içinde bekletmek :) nos basmayi deneseniz :) ?
Alıntı: 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı nos basmayi deneseniz :) ? o hortum nereye kaçar Allah bilir :p
Alıntı: BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı o hortum nereye kaçar Allah bilir :p HAHAHA iyiydi :D :hehe: :)
tarihe bakmadan tam saydırıyodum sana neyin kafasını yaşıyosun diye, sonra fark ettim (=