valla ben olsam corsa morsa uraşmam ya yeni kasa sedan corolla alırım ya da şöle bişi bakarım, ooh binerim sorunsuz paşa paşa sessiz sessiz az yaka yaka :)
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Printable View
valla ben olsam corsa morsa uraşmam ya yeni kasa sedan corolla alırım ya da şöle bişi bakarım, ooh binerim sorunsuz paşa paşa sessiz sessiz az yaka yaka :)
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
aynen 3k fiestlara baktım yakıt dedim :(
Tek kapı dizel focusların iç mekan malzeme kalitesi ve donanmı ghia ve titanium 4 5 kapılar kadar iyi değil. sıfır km iken normalden pahalıya satıldı aslında çok bişi yok arabalarda boş.
ancak dış görünüş olarak dersen focus individual tampon ya da st body kit yaparsan komple baya güzel oluyolar. bazılarında (%70) kullandığında baya düşük performans görebilirsin ama çözümü var.
zetec s tdci tek kapı fiestalara 28 bin lira bence çok gereksiz olur o da focus tek kapı gibi donanım ve kalitesine göre uçuk.
bence son çıkan tek kapı benzinli fiestalara bir bak. sürüş olarak eskisinden daha iyi çok daha rahat.
dostum bunun için bir yorum yaparmısın...
http://www.sahibinden.com/41000_km_d...XQQdisplayitem
alınırsa kaça alınmalı ?
O konuyu bilemicem ama 5 yaşındaki dizel focus 30 a falan gidiyosa bunların temizlerine de 30 istemeleri normal gibi.
yiğit mesajım gelmedimi
insan nezaketen bi cevap verir :D
yarın dönücektim geç oldu diye ;)
aldığın fiyatlar gerçekten çok güzel kararsızlık abidesiyim şuan :D
şuan 4 araç var 2. el de olmazsa seni arıyacağım direk aklımdasın ;)
alıp almaman değil sorun bana giren çıkan yok :D ben yardımcı oldum sadece 3 bayi gezdim
tamam mesajını aldım desen yeterdi :) bende gitmedi sandım
tarık salla yaa ekonomi fln.inadına biraz daha ekle rx8 fln al (=
forumun özel mesaj özelliğini kullanalım lütfen :D
Hayırlısı :D
Yazılımlı Corsaların performansı tatmin edici, ayrıca direksiyon tepkileri canlı, sağından solundan ses gelmiyor km yapmış olmalarına rağmen, yaylara rağmen sertlikleri makul geldi bana falan, güzel araçlar :)
Yeni Fiesta 3K güzel ama benzinlisine o kadar para veremem şu an.
Benzinli araç alacaksa niye sattı gt yi?
Tarık sen dizelden şaşma ;)
1 depoyla 1000+ diyorum, anlatamıyorum :D
tarık kusuruma bakma konunu biraz kullandık :D
güncel kalıyor aslında :D
Haa ordan kurtarıyo:D Olsun yinede depoyu fulleyip 1000km birdaha benzinciye uğramamak güzel şey olsa gerek:p
890km yani 6 günlük alanya içi, antalya gitgel, tapagaz kullanım vs ortalamam 6,4 lt idi :)
tek kapı dediği için önermemiştim ama hb d4d corolla sol gayet güzel olur valla bide çip + yay yaparsın 1000 tl yi geçmez sana maliyetide hem az yakarsın hemde tatminkar olur :)
Öyle ya mutluyum arabanın yarısı değişmese ilk 3 ayımı servislerde sürünerek geçirmesem daha iyi olurdu
Ekonomik ama 15 lira euro ile 140 km range gösterdi, aşağı yukarı o kadar da giderdi
Emre-G şahittir
hb leri güzel valla bence, ki ben benimkini de beğeniyorum namussuz yıkayıp cilayı yiyince çok güzel oluyor :)
51000 km oldu 4,5 yılı aştı, daha tıkırtı yok maşallah :rolleyes: :icon_tup:
tavsiye ederim yani bakım fiyatlarıda makul, 47 bin de girdi en son 6 aylık bakım yapıyoruz genelde km tamamlanmadığı için tarık, yani 8. bakımdı o bizim, 320-330 tl falan tutmuştu hatırladığım kadarıyla, arka balatalar dahil ;)
volantım değişti araçta titreşim vardı
sol farım değişti mekanizma kendiliğinden cortladı
silecek motorlarım değişti checkvalve problemliydi geri basıyodu fıskiyeye bastığınızdan 5 saniye sonra su geliyordu
arka dingilde üretim hatası var ses yapıyor geri çağırmadan değişecek
sol lastiğimde üretim hatası var lap lap lap ses yapıyor kötü asfaltta
daha sayayım mı? :D
iyi tarafı, hemen değiştirdiler ne sorun varsa garantiden. bi tek dingil için çözüm arıyolar onu bekliyoruz ama kullanımda bi sıkıntı yaratmıyor sadece ses yapıyor.
eyuheyuh baya sorun açmış :)
dou şanssızmışsın bence yada bizimkiler çok şanslıymış sorunsuz araba denk geldi bize :p
bitek ön cam değişti çatlamadan dolayı bizde onu da nazara bağladık zaten kuzenlerin megane coupe dci da :)
Araçta büyük, hayati, çok önemli kronik bir arıza- bir sorun yok. Hep ufak tefek detay şeyler, normal bi kullanıcı arka dingildeki sesi duymaz, araçtaki biraz fazla titreşimi algılayıpta "sorun volantta" demez. Öyle kullanır
Bi sorun varsa değişir ya o kadar mühim bir mevzu değil,
40 küsür milyar para veriyosun, sıfır araç alıyosun, bir sorun varsa değişmek zorunda.
Ama yeni araçla çok ilgileniyorlar arıza istatistiğini çıkartıyorlar çünkü
tarık baktıgın corsayla sakin giderek şehir içi dur kalklarda dahil 6lt ile 130km yapmıştım ben, eminim bu azmi sende gösterirsin :)