http://www.sahibinden.com/elk_kit_il...XQQdisplayitem
telefon numarasi yok, mesaj attim geri donmedi, sahibini taniyan var mi?
Printable View
http://www.sahibinden.com/elk_kit_il...XQQdisplayitem
telefon numarasi yok, mesaj attim geri donmedi, sahibini taniyan var mi?
Valla ben 1.3 dizel düsünmezdim, biyerden sonra yetmiyor kesinlikle.
Hacim sart ;)
tıragır +1 param varsa 2.0 dizel alırdım böyle esnafta bulmazsın benim gibi ::p
performans cok onemli degil yeteri kadar gitsin benim istedigim..yazilimli corsalar da fena gitmiyor..
Corolla ic-dis gorunumden kurtarmiyor maalesef :)
Focus 3k lar ne oldu baktınız mı?
Bence kiti mitli almayın orj.alın kendiniz güvendiğiniz yerlere yaptırın yazılımı
Oyle gibi oldu 2 aksam gidip gorusmustum persembe aksam da bizim apacilerle oturup yemek yemistik arabayi alacagim konusunda konusuyoduk, modifiye planlari bile yaptik arac basinda :D kaporanin lafini etmemistim ben arkadasiz,kim oldugumuz biraz olsun belli diye, arac sahibi de oyle bi talepte bulunmayinca.. sonra cuma gunu baska bisey icin aradigimda arabayi sattim ben dedi..
2 tane var su an guzel ama bence fiyatlari yuksek, hic aramadim..
hayırlısı böyleymiş demek tarık umarım içine sinecek güzel bir araç bulursun çok acele etme istersen
corsa cdtı tek kapı hemde kırmızı
Tarık birşey sorucam neden 207 1.6HDI Premium bakmıyorsun? 1.6 90hp full donanım hemde bildiğin araç,istediğin fiyat aralığında ve düşük km'de yüksek model bulma şansın baya iyi..Gerçi 207'den sıkıldıysan orasını bilemem:D
kendi aracini sattin mi tarik?
tamamdir hayirlisi olsun :)
takaşi hayırlı olsn
2008 saphire black güzel temiz bi araç aldın
ştok olarak aramıza hoşgeldin :D :D
hazırla kendini bi deneyelim hehhehe :D
ilk deneme sözünü bana verdi:D
güzel araba denk geldi ufak dokunuşlarla daha da güzel olucak:icon_tup:
az önce red i gördüm bende alibeyköyde 1 metreden fazla boyutta kabin içinde 2 bas vardır onu bagaja kokuyorlardı :D
sağol.. :)
sagol yivrum :) ama cooook isimiz var bu arabayla..
haberini aldim, aracin az bi miktar ucreti kalmisti o bugun lazim oldu satisi vermeden once isteyeyim dedim ama dun tesisat almak icin harcanmis : ) 2'li kabin anca kurtarirdi zaten :D
sagolasin
Hayırlı olsun tarık , güzel günlerde kullan
Kankacım hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin (:
hayırlı olsun Tarık
Huzurlu,guzel gunlerde bin insallah,hayirli olsun KAZASIZBELASIZCEZASIZMASALLAH(niyebagiriyosam audhasduahduah)
oo tarık hayırlı olsunn seve seve bin:)
hayırlı olsun kardeşim agız tadıyla bın
Tesekkurler :)
Hayırlı olsun :)