TDI 130'luk Golf veya Leon al Tarık:)
Printable View
TDI 130'luk Golf veya Leon al Tarık:)
Corsa D Sport on numara seçim olur..Ama performanslı bişi istersen Cupra düşünebilirsin 1.9 TDi.
2008-2009 Cordoba Stylance'lar var.Donanımı oldukça yüksek(katlanabilir aynalar,aux-in girişi,vs) 1.4 TDI 80hp ve iyide gidiyorlar.
30-35 civarlarına sanırım Leon 1.9 TDI 105hp Stylance gelebiliyor...Bence dizelde VW grubuna geçilebilir.Biraz fazla gürültülü bu pompa enjeksiyon dizeller ama hem sağlam hem performansı var..
Bugun bi Corsa bakacağım bakalım :)
kırmızıdan daha iyi olamaz :hahaha: yürüyen aksamı falan yıpranmış mıdır acaba diye çekiniyorum, sağdan soldan gelen sesler tilt eder beni, bir de istenen rakam fazla, bi telefon açayım :)
az km'de uygun fiyatlı bulabilirsek düşünmüyor değilim
maalesef Cordoba görünümden kaybediyor..
O konuda haklısınız keşke biraz daha spor bir görünümü olabilse..Ama ufak oynamalarla araba gerçekten değişebiliyor bilginiz olsun(cupra tampon,yay,vs) :)
aynen 1.6tdci fordumuz 103.000km de bakımları zamanında yapılmış adam gibi kullanılmış ve hiçbiyerinden ses gelmiyor , 10 numarada yol tutuşu var , gidişide tatminkar sayılır , 5kapısınında duruşu yay st ön arka tampon la beraber çok şık olur ( tek kapısı zaten ayrı)
bu araç kaça alınır ?
http://www.sahibinden.com/41000_km_d...XQQdisplayitem
Fiesta s'ler geçen yıl 22-23 e zor giderken bu yıl nasıl 28 lere fırladılar anlamadım..
cum kötümü :D
http://i44.tinypic.com/359cson.jpg
turuncuyya dönen kırmızıları sevmiyorum
bu konu ne zman son bulucak :D
gittikçe araç sayısı artıyorda benim saydığın 37 kalem model var :hehe:
Arabanı satma Tarık pişman olacaksın..
Özgür; Corsa'nın kırmızısı güzel bencer, benimkine yakın bi tonu var..
-Tarik-
TOYOTA YARIS D4-d
Güzel,uyguna Corsa Sport bulamazsan eğer,tam full 07-08 Megane DCI Privilege'da bakabilirsin satışı,servisi v.s herşeyi rahat ve kolay..:) İnşallah hayırlısı hangisiyse o olsun..
kia ceed öneririm hem tasarımı şık hemde gidişide güzel yakıt ekonomiside iyi tavsiye ederim