tarık salla yaa ekonomi fln.inadına biraz daha ekle rx8 fln al (=
Printable View
tarık salla yaa ekonomi fln.inadına biraz daha ekle rx8 fln al (=
forumun özel mesaj özelliğini kullanalım lütfen :D
Hayırlısı :D
Yazılımlı Corsaların performansı tatmin edici, ayrıca direksiyon tepkileri canlı, sağından solundan ses gelmiyor km yapmış olmalarına rağmen, yaylara rağmen sertlikleri makul geldi bana falan, güzel araçlar :)
Yeni Fiesta 3K güzel ama benzinlisine o kadar para veremem şu an.
Benzinli araç alacaksa niye sattı gt yi?
Tarık sen dizelden şaşma ;)
1 depoyla 1000+ diyorum, anlatamıyorum :D
tarık kusuruma bakma konunu biraz kullandık :D
güncel kalıyor aslında :D
Haa ordan kurtarıyo:D Olsun yinede depoyu fulleyip 1000km birdaha benzinciye uğramamak güzel şey olsa gerek:p
890km yani 6 günlük alanya içi, antalya gitgel, tapagaz kullanım vs ortalamam 6,4 lt idi :)
tek kapı dediği için önermemiştim ama hb d4d corolla sol gayet güzel olur valla bide çip + yay yaparsın 1000 tl yi geçmez sana maliyetide hem az yakarsın hemde tatminkar olur :)
Öyle ya mutluyum arabanın yarısı değişmese ilk 3 ayımı servislerde sürünerek geçirmesem daha iyi olurdu
Ekonomik ama 15 lira euro ile 140 km range gösterdi, aşağı yukarı o kadar da giderdi
Emre-G şahittir
hb leri güzel valla bence, ki ben benimkini de beğeniyorum namussuz yıkayıp cilayı yiyince çok güzel oluyor :)
51000 km oldu 4,5 yılı aştı, daha tıkırtı yok maşallah :rolleyes: :icon_tup:
tavsiye ederim yani bakım fiyatlarıda makul, 47 bin de girdi en son 6 aylık bakım yapıyoruz genelde km tamamlanmadığı için tarık, yani 8. bakımdı o bizim, 320-330 tl falan tutmuştu hatırladığım kadarıyla, arka balatalar dahil ;)
volantım değişti araçta titreşim vardı
sol farım değişti mekanizma kendiliğinden cortladı
silecek motorlarım değişti checkvalve problemliydi geri basıyodu fıskiyeye bastığınızdan 5 saniye sonra su geliyordu
arka dingilde üretim hatası var ses yapıyor geri çağırmadan değişecek
sol lastiğimde üretim hatası var lap lap lap ses yapıyor kötü asfaltta
daha sayayım mı? :D
iyi tarafı, hemen değiştirdiler ne sorun varsa garantiden. bi tek dingil için çözüm arıyolar onu bekliyoruz ama kullanımda bi sıkıntı yaratmıyor sadece ses yapıyor.
eyuheyuh baya sorun açmış :)