ya cidden bu konularda fazla savruğum
bi işi yapmam için cidden heves etmem lazım yani o anki psikolojioldu oldu olmadı ne zaman olacağı belli olmaz
bugün noterler satışı yaptı yaptı yoksa ben askerden dönesiye kalır bu iş![]()
ya cidden bu konularda fazla savruğum
bi işi yapmam için cidden heves etmem lazım yani o anki psikolojioldu oldu olmadı ne zaman olacağı belli olmaz
bugün noterler satışı yaptı yaptı yoksa ben askerden dönesiye kalır bu iş![]()
bende gıttım yapamadım bugun perşembe yapıcaktım yapmadım yenı sıstem olsun eve gelsın evraklar uğraşmayalım dedım . sakat'a geldık![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
valla beyler atatürk sanayinin içindeki noter satış yapıyomuş benim birader orada şuan sormuş yapıyoruz demişler![]()
üsküdar , ümraniye imersin ordaki noterlerde fln hiçbi şekilde işlem yapilamiyo su anda , mütemadiyen telefonla taciz ediyorum cnkü=)
adanada sorun yokmuş.yanımda çalışan bi abimizin hanımı noterde görevli.öğleden önce 1-2 sat sıkıntı olmuş şimdilik sorun yokmuş.sadece millet ben bu plakayı istemem diye kavga ediyormuş![]()
sabah bı ara sıstem varmıs, carsıdan komsum sabah devrettı ruhsatı, sattı arabasını aldı parasını , ama hemen arkalarından sıtem gıtmıs yanı sans olmus bıraz![]()
1hafta daha böyle gidecekmiş ancak haftaya diyorlar bugün koskoca 1 günde yanlızca 1 adet satış işlemiyapabilmişler.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
devlet işine akıl sır ermiyor pilakada sabit kaldı ömür boyu 48pilaka ile gezeceğim böle saçma sapan işmi olur allah aşkına
Ya beklemeniz de bi yana şimdi ilk etapta noter geçici ruhsat vericek..Asıl ruhsat emniyetten posta ile gelicekmiş..Bu ülke' de posta sistemi de çok sıkınıtı..Posta zarfı bi kaybolsa yeniden çıkarmak için gene uğraş dur..Tam bi kısır döngü yaptılar..Herkes istediği plakayı alıp ruhsatını eline alıp devam ediyordu..Amaç neydi çözemedim..
bi arkadaşim telefon açti şimdi tv de izlemiş daha 2 hfta böyle gidicekmiş bu problemler!!
çildirmamak içten bile degil , arabami alamiyorum yahuu!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)