arkadaşlar haziran sonu gibi tatil planlıyoruz eşimle ölüdeniz fethiye civarları butik otel sayılabilecek temiz nezih yer arıyoruz nereyi önerirsiniz teşekkür ederim
arkadaşlar haziran sonu gibi tatil planlıyoruz eşimle ölüdeniz fethiye civarları butik otel sayılabilecek temiz nezih yer arıyoruz nereyi önerirsiniz teşekkür ederim
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
OR-AN Apart vardı geçen yaz kaldığım. Sahibi kişiler inanılmaz iyi insanlardı. Dalından şeftali koparıp elleriyle yediriyordu bize. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ancak Ölüdeniz tek kelime kötüydü. İlk defa gittim ve bir daha görmek istemeyeceğim yerler arasında. Üstüne para verilip toplansa bu kadarı olmazdı sanırım. Denizin üstü komple yağ tabakası, donla paçayla girenler.
ölüdeniz de bi aparta gitmiştim ismini hatırlarım birazdan çok güzel bir aile mekanıydı bayan bir işletmecisi vardı birdaha ölüdeniz tarafına gitsem 5 yıldızlı bir yer yerine yine kesinlikle oraya giderim
Ölüdenizin içindeki yerler değilde Hisarönünde kalmanı tavsiye ederim
eğlence orda ve akşamları çok sıcak olmuyor
Gündüzde ölüdenize denize inersin yada fethiyenin içinden turlara çıkarsın.
Hilal pansiyon Pink flamingo otel ,green gibi bildigim yerler vardı.
Gideceğin Mekan Olarakda Grand Boozey e gitmeni tavsiye ederim![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçen sene Türk otelde kaldım Ölü denizde, kalabalığı saymazsak güzel bir tatildi. Ölü denizde şezlong kiralayan yamyamlara dikkat saçma sapan paralar istiyorlar. Tekne turlarını tavsiye ederim.
Turk Hotel'de kaldim 2 kere,gayet iyiydi tavsiye derim,ama gece hayati biraz sonuk oludenizde onu goz onune alarak gitmekte fayda var..
parasut yapmadan donulmez bambaska bir heyecan![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Grand boozey'e kessinlikle uğramalısın bencede![]()
ölüdeniz gitmeyi anlamıyorum deniz için desen kaş taki deniz on basar huzur olarakta sakin ama en iyisi bodrum huzur eğlence deniz hepsi bi arada![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bizim hisaronunde otelimiz var,butik oteldir,buyrun gelin arkadaslar okullar tatile girince beni orda bulmaniz mumkundur, native hotel, 0252 6166147 isteyen pm atarsada yardimci olmaya calisirim
Eger eglenmek icin fln gidiliyorsa kesinlikle Hisaronu derim...Grand boozey ve Alohamiydi neydi eglencesi superdir.Minibusle oludenize 10dk da fln inilir ws....
Hisaronu barlar sokagi girisinde bir otelde kalmistim yillar once cok memnun kalmistim..Ayrica arkadasimin calistigi bir hotel vardi pine walley diye orasida guzeldir.
Fethiye de lkyia world den başka yere gitmedim
gitmeyide düşünmem village bölümünde kalırız genelde
ye iç sıç
spor aktivite
deniz
dinlenme
herşeyi orda buluyorum
tabi herkesin tatil anlayışı farklı ben biz dinlenmek ve aktivite için gidiyoruz ayrıca muyfagı büyük olucak benim gittigim yerin
ama gecen yıl bodruma gitmiştik arkadaşlarla gece dışarı cıkıosun sabah erken eve geliosun yatıosun kalkıosun saat olmuş 3 bir kahvaltı yapıosun oldu 4 denie gidiosun dalıp cıkıosun akşamı yapmışsın bile böle tatil bana ters
tatil de bence gece hayatını düşünmek yanlış adı üstünde tatil istanbulda gece hayatı zaten var tatilde ona da ara vermek lazım dinlenmek lazım
erken kalk kahvatını yap git şezlonga uzan iki karı kız sahilde kesersin denize girersin çıkar aktivite yaparsın öglen yemek yersin gi,der odanda hafif kestirirsin öğledenn sonra aktiviteye katılırsın sonra denize girersin ordan havuza gecersin sonra akşam yemegi üstüne tatil köyünün klubune takılırsın sonra erken yatar it gibin uyrsun![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
oludenız yaz tatılı için pek hos gelmedı nedense plaj girisi ucretı olan bır yer en mantıklı olan ıse yat turlarına katılıp acıklarda koylarda denızın keyfını cıkarmak.ozellıkle cocugunuz war ise oludenızın meshur olan plajı kayalık kaygan bır yuzeye sahıp ılk gırıs kısmı olarak ve gırısler kısı basına ve senjlok,şemsıye parası gibi ekstralarıda war ben gıttıgımde pek memnun kalmadım acıkcası yasadıklarımı paylasmak istedım..
sürekli giderim...her sene uğramadan edemem....fethiye , hisarönü ve ölüdeniz olarak üçe ayırmak en doğrusu...birbirine 10 dakika measfede hepsi...öncelikle araba şart orda tatil için....çünki dinlenme eğlenme deniz ve alışveriş hep ayrı yerlerde...bu yüzdende çok severim ölüdeniz tatillerini....hiç biri diğerine tecavüz etmez...denizse deniz eğlenceyse eğlence dinlenceyse dinlence....
fethiyenin içi ucuzdur...konaklama da yemekte ölüdenizin yarısı gibidir...ama deniz malesef kötü...bir kaç pilajı var ama pek içaçıcı değil....
hisarönü fethiye ile ölüdenizi birbirinden ayıran dağın zirvesinde kurulu bölge....komple eğlence mekanları ve küçük otellerle doludur.....eğlenmek için tek alternatiftir.....ve bence çok başarılı bir gece hayatı vardır...özellikle ingilizlerin eğlence anlayışlarını kesinlikle anlarsınız
ölüdeniz...bence dünyanın en iyi plajlarından birine sahiptir...belcekız plajı akdenize bakar...suyu serinlemek için mükemmeldir...çok aniden derinleşir.....çok temizdir ve olağanüstü mavidir....lagunun içi için çok fazla bir şey söyleyemiycem....ölüdeniz olarak bilinen asıl bölge lagunun içidir....ama su çok durgun ve akıntıdan uzak olduğu için o bölgeye ben pek ısınamadım....
önerim..... ölüdenize inen varyantta küçük oteller var....hem denize hemde eğlenceye eşit mesafededir....manzarası mükemmeldir...yamaç paraşütleri balkonunuzdan sorti yaparlar....çok sakindir...konaklamak için aygül , manzara otel önerebilirim...ben aygülde kalırım sürekli...sahibi eczacı cahit beydir....deniz için hemen yolun bitimindeki belcekız plajını kullanırım.....eğlenmek içinse her gece hisarönüne çıkarım.....alışverişe fethiyeye iner alınacakları ordan alırız....
saklıkent , günlüklü , kayaköy , sarıgerme , dalyan , köyceğiz gibi bir saat mesafede bulunan ve mutlaka görülmesi gereken bir dünya doğa harikasına sahiptir...mutlaka fethiyeden tekne turuna katılmalı.....saklıkentte alabalık yenmeli))))))....şimdiden iyi eğlenceler........
ölüdenizin en güzel zamanı eylül ayı. sadece belirli yaş grubunda yabancı turist kalıyor. haziran sonunda okulların kapanması ile donlu paçalı denize giren kesim akın ediyor. bu temmuz ağustos devam ediyor ama bu sene Ramazan ayının ağustosa gelmesi biraz rahatlatır orayı. ölüdenizde konaklamak manasız. hisarönünde genel olarak çoğu mekan yeterli hizmeti sunuyor fakat yabancı turist kalitesi zayıf. maalesef düşük gelir ve kültür seviyesindeki tayfa göze çarpıyor.
bu konu önemli ise kaş'ı mutlaka dahil edin listenize. hem yerli hem yabancı kalitesi üst seviyede.. hem deniz hem konaklama olarak 10 numaradır.
ölüdeniz bence artık tatile gidilecek bi yer değil yakında bi yerde tatil yapıyorsan günübirlik gidilebilir ama daha sakin yerler tercih et bence eğlence arıyorsanızda daha canlı bi yere
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)