bas harflerınızın oldugu altın kolye ama kendı tasarımın olsun ;) anlamlı olur en azından
Printable View
bas harflerınızın oldugu altın kolye ama kendı tasarımın olsun ;) anlamlı olur en azından
AbiBulabilirsen borcam al, nadir bir hediye :D
:
http://img404.imageshack.us/img404/9...6455179008.jpg
egt al kanka
1 çift beyaz tavşan farklı olur bence.. :icon_tup:
anlamadım :beuj: Cengiz muştu ne diyor:soru: Benmi O'mu karar ver. aramızdaki km lermi buna sebep. Hani.. Hani.. böyle olmazdı hani herşey saf ve temizce yaşanacaktı. ne oldu o günlere o dakikalara... Neyse özelden devam ederim bunlara;
resmini yapboz yaptırabilirsin,2nizin olduğu bi resmi sihirli bardak denilen şeyden yaptırabilirsin, sigara kulalnıyorsa zippo al güzel bi renk.. yada benim yaptığım gibi organik meyve hediye et 1 kg kadar. ;)
hemen bugunlerdeyse dogum gunu bahar ayındayız ince bir şal ve kızların vazgeçemediği şey çikolata onun damak zevkine uygun çiklta yaptırıp şalın içine sarıp o tarz bişey olablr ufak bir de kişiye özel ona hitap edecek sembolik bir hediye daha olablr bide bogazda bir yemek oldumu tamamdır bütçeyi aştık ama sevgli yani bu eli taşın altına sokmak lazım :)
hauhau davşan benim fikrim bi kere :D :D
karakalem resmini çiz abi yengenin:)
almaktansa yapmaz iyidir,sevgi vardır emek vardır,bla bla:)
Bi ara facebookta görmüştüm çocuk sevgilisine bi video hazırlamış, işte atıyorum “Ayşe, Mehmet seni çok seviyor” diye eleman kimi gördüyse bunu söyletmiş videoda yaklaşık 40-45 kişiye (işte ayakkabı boyacısından çiçek satan ablaya kadar) farklı bir sürpriz olmuş bence… :)