eyv kanka saolsın önerın için;)
sen hulk ıle dene mustu hulka bınsın onuda gecersın :D:D:D
Printable View
moruk sahibinden comda bi ara vardı ikinizin fotosunu ister halıya bastır ister ahşap gravüre bastır ben yaptım çokta güzel oldu :D
yollara duvarlara yazılar yazdır şaşırsın :)
Güzel rugan çanta al derim..
Yara kabuğu (bkz. vizontele ) :)
Koşan çalar saat var kalkıp yakalayana kadar susmuyor :D Sevgiliyemi hedıye olur zor uyananlara bilemem artık :soru:
çk klasik :D 2nizin resmini YAPBOZ YAPTIR hemde çok ucuz :D
arkadaşım yaptırdı daha yeni.sen taslak veriyorsun neler olması gerektini ıvır zıvır istediklerini tarzında .adına kitap yazıyorlar 150-200 sayfalık :D istersen sorarm nerde yaptırdıgnı
Satılık saatler var, baya büyükçene, her saat dilimine 1-2-3-4-5... işte o 1-2-3-4-5 yerine fotoğraflar koyabiliyorsunuz. Güzel bir fikir bence:).
Isyerinde ahsap bir kutu yaptim ve metal gri renge boyadim.Icine cicekcilerin kullandigi beyaz tulden koydum ve kenarlarindan disariya tasirdim.Ozsut'ten kalp seklinde bir pasta aldim , bir beyaz gul koydum , facebooktan fotograflarini arakladim , sihirli bardak denilen sogukken simsiyah isindiginda resimlerin gozuktugu bardaktan yaptirdim . Ozenle sakladigim FHM ve Esquare dergilerinden teker teker harfler kestim farkli fontlarda , A4 kagidinin sol alt kosesine webcamdan print screen yaptigim resmini yerlestirdim . Gozleride tam kagidin ortasina bakiyor , iyi tesaduf olmustu . Sonra kagida kestigim harfler ile " Keske kalbimi sana verebilsem " yazdim. Kutuyuda kirmizi kurdela ile bagladim. Ve verdim.
Sonuc : Birlikte olmak icin yirtiniyordum ozenle hazirladigim hediyeyi aldi begendi kafayi yedi sok gecirdi . Ama 2 gun sonra butun ipler koptu :D:D:D Hediye ters tepti :D
varya en sağlam işleyecek şey bembeyaz bir kedi yem yeşil gözü olucak ver baba onu gör tepkiyi
eşek kadar peluş oyuncak al gori ayı tavsan vs:D:D:D
herzaman iş yapar:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
walla arkadaslar süper fkırler cıkmıs saolun ;)
@ ahmet28
kanka benı cok ıyı tanıyosun yaw :D:D