çok fazla yakıyor rx8ler bilgin olsun
evet bilgiler çok açıklayıcı olmuş yakıtı göze alıyorum artık yapacak bişey yok ort. 500-600ü gözden çıkarıcaz sanırımyağ olayı da 2x4 olduğunu şimdi öğrenmiş bulunuyorum
onun jantları sorun değil l200 de var takıcak
hele bi alalım da...
![]()
no car no fakin fuel
sitede pilot bi arkadas satıyordu 15.000 km temiz bi rx8 kendisiyle bi gorus istersen...
o da çok güzel duruyor fakat fiyatı yüksek geldi şununla
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
konuştuk sadece sol ön çamurlukta boya var dedi değişme yokmuş eğer dediklerinden başka da bişey yoksa ankaraya gidicez gibi duruyor.
bir önemli nokta daha ankaraya geldiğim zaman bunu kime göstermemiz lazım orda tanıdık birini bulabilir miyiz? km'sinin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız çekme olayı bunlarda da varmıdır bi de bir arkadaş 231 ve 160 lık var 2 çeşit demiş onu nası anlarız acep ?
no car no fakin fuel
ankaraya gittiyinde orjinal jantlarinida sor bu arabanın ununtma
ahahaha napiim olm eli yüzü düzgün bi tayyar bulamadık sıkıldım artık aliim bi rx biraz da bununla takıling
arabanın orjinal jantları yokmuş çok da sorun diil yarın bi araştırtıcam arkadaşa bunları takıcak l200 hazır![]()
no car no fakin fuel
motordan vergi avantajı olsada yakıt konusunda yakma konusunda çok başarılı...
geliştirilebilir bir araçmı TR'de değil.Parçaları çok pahalı...
japonya da akrabası olan alabilir...
bursada sağır orhan yapardı motorunu o da bıraktı yapılamazmı yapılır ama mod sorunlu
olur parcalar pahalı uygulayacak usta zor bence başka arka iter daha iyi olur
ama stock kullanılırsa ve ikincci araçsa mantıklı![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Modlama konusunda baya verimli rotary ler ama demek istediğiniz muhtemelen çok pahalı olması ve usta konusu
http://www.kiwi-re.com/ burada baya bir şeyler bulabilirsiniz de para b*ksa
Rotary güzeldir sesi bile yeter. Sadece düz boru çekin gazdan her ayağınızı çektiğinde duyacağınız sesler çok hoş olacaktırPeripheral porttan sonra tadından yinmez o ses ahan da örneği.
Ha bir de Mad Mike amcamız var 26b ile
affınıza sıgınarak soruyorum merakımdan tamamen,
ön kapı açılmadan arka kapı açılabiliyormu ?
hüloooooooooooooo
sesi iki zamanlı racing gibi cıkıyor![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
gıg plakalı araba çok samimi bi arkadaşımdaydı ki o satarken 100.000km civarındaydı araba, şimdi 16000yazıyo.. aynen söylenenler gibi oldu 100000den sonra motor sıkıntı yarattı yaklaşık 9000lira gibi bi rakam harcadılar ama yine de düzen tutmadı araba. RX i almadan önce 316 compact ı wardı bunu satıp tekrar compact aldı o derece bıkmıştı arabadan.. belki kullanımdan belki şanssızlıktan ama bu arabanın seceresi bu
bakalım proje olarak kasayı da kullanabiliriz eğer sığdırabilirsek motor bitme gibi bi sıkıntı olursa zupra swap düşünüyoruz en kötü ihtimalle...
onun araştırmasını yapıoruz şu anda![]()
no car no fakin fuel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)