murat copper s güzel olmus![]()
murat cooper S
Süper yaw çok begendm![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
canım 3000 gt ye dizel takmış adam eski motoru ile hemen alabileceğim bir araba dır bu yazık olmuş![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Yalnız murat güzel olmuş cooper a önden baya benzemiş tabi farlar yandıgı için bi an afalladım yani.
al bendende Serçedes E124 karburassor
buda Lada Impreza
![]()
![]()
Eger gerçekten anadoldan yapıldıysa içiyle dışıyla süper olmuş sadece panjur bozmuş katılıyorum bende. panjuruda siyaha boyadıkmı sorun kalmazYapanlar baya emek harcamış belli
valla yalan olmasın ben anadol diye biliyorum anadol gts mi öyle bişeydi..
alp görsün konuyu o bilir kesin olarak..
edit anadol gts die bişe çıkmıyo![]()
2000 A3 8L
anadol stc var gts yok![]()
evet araç bu yazcaktım sen yazmışsın saol
Tarihçe
Türk Otomotiv sanayiinin öncüsü OTOSAN, tasarımını İngiliz Ogle Design firmasının yaptığı 2 kapılı 4-5 kişilik fiberglas otomobiliyle, Türkiye’de ilk kez seri olarak otomobil imalatına 1966 yılında başladı.Koç grubunun bir şirketi olan Otosan’ın bu ilk otomobiline; halka açık bir yarışma sonucu seçilen “Anadol” ismi verilmişti. Üretilen ilk model A1 koduyla tanınır. Anadol’un bu ilk modelinin ardından, markanın aynı zamanda dünyanın da ilk 4 kapılı fiberglas otomobili olan 4 kapılı binek aracı ve pick-up versiyonları geldi.Otosan’ın o zamanki Genel Müdürü ve aynı zamanda Vehbi Koç’un damadı olan Erdoğan Gönül; bir otomobil meraklısı olmasının da etkisiyle,firmanın ürün gamına bir spor otomobil eklenmesi konusunda çevresini ikna etti ve bu konudaki çalışmalar 1971 yılı başında başlatıldı.
tarihçenin hepsini koymadım merak eden olursa söylesin eklerim..
2000 A3 8L
karga gödsterildi tek ama çok güsel resimler yaa cooper olayı güsel![]()
murat cooper S
favorim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bana göre stc de özel bi araçtır yaw öyleyse üzüldüm bak![]()
murat cooper S harika olmuş.burdan şu anlaşılıyor ki biz TÜRK ler istesek en kral arabaları yaparız.
OEM+
çok güzel resmler paylaşım için saol
Karga'yı ben vermiştim sanırım![]()
124 Cooper S çok deli duruyor...serçe alıp toplayasım geldi valla aynından bi tane
Siyah Porsche kırması da Anadol STC![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)