te37 nokta olur ahmet
ama basmıcam diyosan mini jantıda farklı bi alternatif![]()
te37 nokta olur ahmet
ama basmıcam diyosan mini jantıda farklı bi alternatif![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
walla kardeşim 3 ündende uzak dur bence çok daha güzel jantlar var
o seçenekler yerine borbet tak daha güzel durur ahmet![]()
farklı altarnetiflere bak bence
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
demeyin yaa
volk a gözüm yavaştan yavaştan alıştı , ama güzel alternatifler var diyen arkadaşlar önerilerini de yazarsa daha da bi güzel olucak
Ceratoya bizde jant bakmıştık 4-5 model anca bulabıldıler bijon ölçüsüne.. Baktıgınız modeller uyan modeller mı yoksa flansla falan ugrasıp begendıgınız jantımı taktırıcaksınız ?
Bence ugrasmayın makyajlı olanların 5 kollu jantından alın cok yakısıyo araca servis fazla fiyat vermıstı hatırlamıyorum ama illakı cıkması bulunur temiz 4 tane..
Yada şu jant direk uyuyodu araca jant güzel ama çemberindeki çıkıntılar hoşumuza gitmediği için almamıştık zevk meselesi belki begenirsiniz makyajlı kasanınkıne cok benzıyor genel olarak güzel buda. (marka model hatırlamıyorum ama aynı modelde MAM W1 var aynısı)
![]()
C M G
bijon aralığı ile ilgili bi bilgim yok , netten araştırdığımda bikaç yerde 4 x 114.3 yazıyo ama kesin bişe söyleyemiyorum dediğim gibi.Orjinal ölçüde olması benim için önemli tabiki ama flanş kullanmanın önerilmesede sakıncalarından tam emin değilim.Sürüş esnasında allah korusun bi problem yaşayan oldumu?
Bu arada servis orjinal jantların tanesine 360 çekmişti bikaç ay önce , o şoktan sonra bidaha sormadım.Bu dediğiniz jantı da aynen sizin gibi çemberdeki tırtıklar çok basitlertiriyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)