ben eskisi gibi izmir de diilim tarkanım tabi elimizden geldiği kadar destek olucaz uzaktan ne kadar yardımımız dokunursa...
Printable View
ben eskisi gibi izmir de diilim tarkanım tabi elimizden geldiği kadar destek olucaz uzaktan ne kadar yardımımız dokunursa...
230m üzerinden koşuluyorsu yarış.
eğimin olması pistin uzamasına engel oluyordu, ancak şimdi yapılan ölçümlerde start tarafından uzamaya müsait olduğu belli oldu.
http://www.image-upload.net/images/l...abn2_thumb.jpg
gibi..
sarıyla cızılı alan su ankı drag yapılan yer..
ama gonul ısterkı
kırmızı cızgı yarıs alanı olsun
turuncu cızılı alan durma alanı olsa (yeterlımı bılmıorum fıkır olarak attım ortaya..)
mavı cızılı yer de park alanı olsa
10 numara olmazmı ?
o hepimizin başta yürüttüğü en düz mantık, ancak pistin ortasında okadar tepecik ve düznsiz alan varki bu hafriyatı kimse göze almaz. Sadece drag pisti olsa bu zaman için beklenir, ancak amaç şuan hazır olan pisti en etkin hale getirmek
hımm ınsallah ıyı ıslerde oralarıda duzeltırız :D:D dıyelım barı :D
abi pistin şuan ki haliyle 400 mt cidden zor iş.arkadaşın dediği gibi ortadan dümdüz bi asfalt atsan çok zor,bir sürü iniş çıkış var+pist asfaltıyla birleşmesi gereken nokta var.hem ortaya düzlük yapsan yoldan çıkan aracın durması için bariyer yapıcan..fren yapamayan aracın gideceği yer ise direk gokart ofisnin ordaki bina veya dümdüz duvar:)
pitlerin arkasına yapılabilirmi acaba?taaa start finişe çıkan virajın ordan başlayıp ordaki çimlik alandan...diyicem ordada durmaya yer yok.
yada pitlerin arkasındaki o tualetler vs kaldırılıp ilk virajla birleşen çaprazlamasına bi düzlük olabilir ama o da 400 olurmu...:)
zor iş.destek ve katılım da çok olmuyor.draglara gelen oluyor ama type-r cup ta tribünde 20 kişi anca vardı.time triallerde ise forum üyeleri ile katılanların tanıdıkları geliyordu o kadar.
haftasonu ege rallisinin bile hali içler acısıydı
o kültür kalmadığı içindir...
nasipse eskileride ii hatırlıyoruz. Tribünlerde değil tellerin orda bile izlemeye yer kalmadığı zamanları, neden tekrar öyle olmasın?
Hiçbir iş kolay değildir, ancak başlamadan yılmayada gerek yok. Gönlümüz var uğraşacağız, bizler gibi gönüllü ve gönülden destek verecek arkadaşlar arıyoruz.
ya tarkan bırak edebiyat yapmayı hacııı sen neden aramadın beni onu söyle :(
valla kanka 2 defa girdim köprü trafiğine anam ağladı :D
floryadan altunizadeye 2 saatte geldim :D ödüm koptu istanbulunuzdan.
şaka bi yana ailem istanbulda yaşıo, onlar bırakmadılar ayda yılda bi görüolar die. ama nasipse en kısa zamanda yine gelecem sadece, dostları arkadaşları görmeye. Yoksa kankam sorun yok aramızda
hauhaua takılıyom be kankaa :D görüşürüz Allahın izniyle
bu arada adaşım şişkomda aramıyo artık beni :( ilk fırsatta kaçacam yanınıza :D önümüzdeki yıllardada yerleşecem izmire :D hatta geçen baktım mustafanın binasında boş kiralık daire vardı :D
Güzel haber kardesim, hadi hayırlısı bakalım insallah en kısa zamanda toparlanır ;)
yalnız saka bi yana koca istanbulda kullanılabilir bi tane pist yok ahahah traji komik:D
umarım pistiniz istediğiniz konuma gelir bizde guzel izmire gelip yarısları izleyebiliriz...
beni izmir yarış pisti ile ilgili en sevindiren haber 1 ay içinde 9hp gokartların gelecek olması:)yeni ve güzel şeyler yapılacağına inanıyorum
ben konu ilk açıldıgında ülkü ocakları pistte okudum, nası becerdim öle bişeyi bende anlamış değilim :D:D:D
huahuaua moruk bende benzer bişi anladım :hehe:
Hadi hayırlısı olsun... artık inş allahın izniyle güzel organizasyonlar olucak pistte :)