initial-D Nickli Üyeden Alıntı
abi pistin şuan ki haliyle 400 mt cidden zor iş.arkadaşın dediği gibi ortadan dümdüz bi asfalt atsan çok zor,bir sürü iniş çıkış var+pist asfaltıyla birleşmesi gereken nokta var.hem ortaya düzlük yapsan yoldan çıkan aracın durması için bariyer yapıcan..fren yapamayan aracın gideceği yer ise direk gokart ofisnin ordaki bina veya dümdüz duvar:)
pitlerin arkasına yapılabilirmi acaba?taaa start finişe çıkan virajın ordan başlayıp ordaki çimlik alandan...diyicem ordada durmaya yer yok.
yada pitlerin arkasındaki o tualetler vs kaldırılıp ilk virajla birleşen çaprazlamasına bi düzlük olabilir ama o da 400 olurmu...:)
zor iş.destek ve katılım da çok olmuyor.draglara gelen oluyor ama type-r cup ta tribünde 20 kişi anca vardı.time triallerde ise forum üyeleri ile katılanların tanıdıkları geliyordu o kadar.
valla ozamanlar çok eglenceli geceler geciriyorduk
haftasonu ege rallisinin bile hali içler acısıydı