arkadaşım plakanı değiştirmedikçe noter halledecek işlemlerini ama plaka değişiminde yine emniyete gideceksin... saçma sapan bir sistem yaptılar.. polislerden kurtulamadık bir türlü.. adamlar kral gibi vatandaşa amele muamelesi yapıyolar..
arkadaşım plakanı değiştirmedikçe noter halledecek işlemlerini ama plaka değişiminde yine emniyete gideceksin... saçma sapan bir sistem yaptılar.. polislerden kurtulamadık bir türlü.. adamlar kral gibi vatandaşa amele muamelesi yapıyolar..
bundan sonra ben bi daha töbe ankara plakası dışında bir araba almam.. veya alırsamda trafik yoğunluğunun az olduğu illeri seçerim ki trafik ve kaskosu ucuz olsun.. cuma günü emniyetteki gördüğüm tavırlardan sonra artık emniyetle muhattap olmaya tövbeliyim...
Ayrıca benımde bır sorum olacak Keçıorenden plaka alan varmı ? Emnıyetın kalabalık vs durumu nasıl ? Ank.Emnıyette net uzerınden randevulu sıstem var ama keçıren emn.md. sayfasında goremedım ? Naapcaz sıra felan varmı
kardeş o 100 liralık ceza zamanında ben eski arabamı üzerime aldım. trafiğe gittim ve ceza ödeyeceğimi bildiğim için cezayı ödemek istedim fakat memur bana bu ceza kalktı dedi. ve benen para almadan işlem yaptılar. sonrasında o aracı sattım ve hiç sorun olmadı. bence sana denk gelen memurlar eksik bulamadılar buna taktılar. bu konuda eminim ki ceza kaktı.
benim plaka KB 41** oldu... haftaya KB 42** lere başlarlar...
Madde 20-....
http://www.trafik.gov.tr/mevzuat/201...alar%C4%B1.xls
548 lıra cezayı ..tescıl ışlemı yapılmamış araç ıle karayoluna çıkarsan yıyorsun..Eğer 30gün içinde almadıysan ,tescil işlemi esnasında büro memurlarınca "herhangi bir trafik polisine ilgili madde üzerinden ceza kestirmen isteniyor"onun cezası 130lıra![]()
Ondan kaçış yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)