yine millet satısa bağlamıs sil benide muharrem yigit satıs yaptıgına gore bende gelemiyorum arabam yok:S
Printable View
yine millet satısa bağlamıs sil benide muharrem yigit satıs yaptıgına gore bende gelemiyorum arabam yok:S
ilk maçta 4 takım çıkara bılmıstık oynamak ısteyıpte oynayamayanalart olşmustu, o gun herkez neyın ne oldugu anladı bıdaha gelen yok :D:D abı mactan sonra 1 2 hafta kendıme gelemedım yaa :D bıdaha töbee
2 kişi günceli :D:D
sen zaten gelme bi takım 7 bi takım 6 olmş oluo :D:D ------- 2 kişi lazım şuan
geyiği bırakalım arkadaşlar.. liste harici gelmek isteyen varmı ?
+steam (sezai)
yok lan valla gelicem :)
baktım hiç program yok, ordayım inş.
son bir kişi ?????
avrupa yakasından anadoluya gececek arkadaslardan biri beni alabilirse bende oynamak istiyorum:D
1 kişi günceli :D
kadrolar tamamdır
aksam macta oynamayi dusunen varsa eger degiselim, cok yorgunum ben pek kimildayabilecegimi zannetmiyorum.. gunduz de ayakta olacagim hep
kimse bulunmazsa mecbur bosluk dolduracagiz artik ama birini bulursak iyi olur Muharrem :)
Konuya 4. mesajı ben atmıştım, ama ismim yazılmamış abiler...
Beyler bi kerde bu tarafa alsak şu maçları:)
kaleci 5 lira oyuncu 10 lira o ne öle ya :)
532 607 99 31. sezai
değişiklik vs bişey olur haber verin.
ayrıca avrupadan gidecek varsa haber etsin. önlü arkalı gidelim ben yeri bilmiyorum.
zeytinburnu tarafında deli gibi yagmur yağıyor beyler :D:D:D:D:D
keşke çirozda olsaydı hemde üstü kapalı bir sahaydı,, bu kadar ıslanmazdınız :D:D:D
neyse inş güzel maç olur
saygılar
Rıdvan.
yandık yandık :D:D sırılsıklam oluruz yağarsa sürekli :D
Ya beyler listede hala ismim yok. Bişey söyleyinde geliym mi gelmiym mi biliym :)
fena ıslandık.donumuza kadar su ıcıne kaldık.ama zevklıydı :)) gelen herkese ozellıkle mactansonra cay ısmarlayan herkımse cok tesekkur ederım :))
tam maç havası vardı zübeyir abi :D:D ıslak ıslak :D
bana biri tekme atmış :D sol kaval kemiğim acıyor :D
Nasıl techturkey macı bu yahu, oynayanların yarısını tanımıyorduk :D
tanışmaya geldim ben zaten :D iyide oldu :D
çok güzeldi çok eglendik yagmur süperdi alana organize edene teşekkür ediyorum..
basketbol da olsun :D