muharrem cok saol valla guzel mac oldu gelenlerın ayagına saglık zevklıydı
Printable View
muharrem cok saol valla guzel mac oldu gelenlerın ayagına saglık zevklıydı
Arkadaşlar şehir dışında olduğumdan nete giremedim ve maça gelemedim.. muhaRRem Cuma günü öğleden sonra seni aradım 1-2 kere ama cebin ya çekmiyordu yada kapalıydı.. ;)
Kusura bakmayın..
gelen herkese teşekkürler..herşeye rağmen çok zevkli bir maçtı.Bu halı saha organizasyonunu her hafta yapmak istiyoruz ama gelen gelmeyen çamura battı oraya buraya gitti gibi bahanelerle uraşmak istemiyoruz bu yüzden,dün akşam kadroda olupta her hafta ben oynarım diyenlerin ellerini görelim ..
el 1 :) ...........
1-muhaRRem
2-alp2
3-enes
4-yusuf
5-zubeyR
6-okan
7-göki
8-Bmk_typeR(reşit)
9-dr.selim
10-zazy
11-skate61 alican
12-lordxanax
yukarıda isimleri yazanlar her hafta istisnasız oynayacak olan kişilerdir.Her hafta düzenli cuma veya c.tesi oynarım diyen varsa 4 kişilik yerimiz var..Mat siyahla yazılı olanlar as kadrodur..
Cuma günü 23:30-00:30 saha tutulmuştur...
takımları hemen hazırlarsak bu cuma oynayabılırız
ewt cuma oynayalım cts günü işlerim var arabanın yanında olucam:D
haftasonu yaparsanız, saate bağlı olarak oynarım.
bu hafta varım =)
guncel......
haftada ikiye cıkartalım bence
enesle yusuf aynı takımda olmasın:)
bıde ıkı takım ıyı kalecı olsun yoksa dengelı olmaz hıc,
ulasım sıkıntım olmasa her hafta fix oynamak isterdim ***** bakırkoyden atasehire gecmek dunyanın yolu:S
Vallahi reşoya katılıyorum2 takımdad kalecı olması lazım sıkıntı oluyo sonra hem gol yenınce hemde sıra konusunda
biri kalecimi dedi :D:D:DD:D:D:D
saygılar
Rıdvan..
Muro bizim SeCCOP kalecidir uyandırıyım :D COP la al onu :D
reşit abi kaleci getirsin sorn yok bizim için
guncel son 2kişi arkadaşlar..
Çok iyi top oyanrım desen inanmayın muharrem yandın niye yazdım diyecen bak demedi deme:D
guzel mac olucak yıne ızlemeye gelın :)
maç varmı ses soluk çıkmıo tamam mı 14 kişi =)
var alıcan takımları yazmıstı muharrem bı aksılık yok yanı :) akşam gorusurz
maç var ..herhangi bi sorun yok..
Maçta tanışalım:D
11 30 *-- 00 30 maç 1. sayfaya aldanma çık şimdiden :D toplanma yeri mc 00 filan yazıo ondan :D
20 dk da gelebilirim inş gebzeden:)
ismini listeye yazdırıpta ,özellikle as kadroya ismini yazdıran arkadaşlar,gelmediğiniz için iğrenç bir maç geçirdik ve maça gelenlerin hakkına girdiniz.Söz ağızdan çıktımı biter,ölüm kalım haricinde hiçbir şekilde sözden dönülmez.SÖZ SENETTİR
yönetici arkadaşlardan ricam,bu konunun kaldırılmasıdır.
bu kadar adilik olmaz yaa helekı keyfe kederr gelmeyenler ıcın soyluyorum gidin etek giyin
arkadaşlar yemin ediyorum, yalan söylüyorsam annemi babamı birdaha görmeyeyim, tezgünde helak etsin ALLAH beni... Vallahi billahi ben maçı bu gece sanıyordum... Yemin ediyorum... Çok çok özür dilerim...
maç 10 a 8 gidiyordu bi adam degişsek takımlar gayet dengeli olup guzelcene devam edecekken 20 dk kala macı niye bırakıp gittiginizi anlamış degilim gelmeyenlere sinirlenip sinirinizi gelenlerden cıkardınız,bu kadroyla bi daha maça degil scmaya gitmem.
:( çok özür dilerim