Geçmiş olsun. Ciddi bir kaza tek sevindirici kısmı can kaybının yaşanmamış olması.
Acil şifalar arkadaşınıza
Printable View
Geçmiş olsun. Ciddi bir kaza tek sevindirici kısmı can kaybının yaşanmamış olması.
Acil şifalar arkadaşınıza
Cok sakat bi yol kampus yolu ya.. Cok buyuk gecmis olsun bence o yola tumsek yapilmali... Allah sifa versin...
çok geçmiş olsun
Çok gecmis olsun.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun.verilmiş sadakaları varmış ki allahtan can kaybı yok.
Herkese teşekkürler.
çok geçmiş olsun ...
az önce burakın annesi ile konuştuk çok üzgündü beyinde ödem oluşmuş uyutuyorlarmış..annesinin bizden ricası dularımızı eksik etmememiz...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Geçmiş olsun.Biraz bayır ve virajın olduğu kısımda olmuş sanırsam.
Bizde oralarda biraz hız yapıyorduk ama gece..
Taki bir kere o yokusu inerken arabayı zor durdurdum bir daha tövbe.
Yaralılarada cok gecmis olsun , o kadar güzel ve uzun bir yola tümsek koymaları gerek.
geçmiş olsun kaza çok büyük duruyor allahtan bişey olmamış hem dolmuştaki öğrenci arkadaşlara hem de kaza yapan arkadaşa lütfen böyle işlek yerlerde bi anlık gaza gelmeyin arkadaşlar oradaki gencecik öğrencilerin de hiç bir suçu yok aman dikkat edelim kendi kardeşinizin kız kardeşinize böyle birinin çarpıtğını düşünün her zaman
Çok geçmiş olsun
Allah sifa versin
çok çok geçmiş olsun allah acill sifalar versin...
Allah korumuş valla
servisdekilerden birinden haber aldık göz kapakları kesilmiş yazık çok yazık böyle haberleri gördükce hızdan soğuyorm hep aklıma geliyor bu haberler...
cok gecmıs olsun
Geçmiş olsun acil şifalar versin .
Allah acil şifalar versin ... =/
Gecmiş olsun verilmiş sadakaları varmış...
geçmiş olsun hız felaket yaw
geçmiş olsun
geçmiş olsun...
Yol değil hız tehlikeli . Ben şimdiye kadar hiç kaza görmedim o virajda , her gördüğüm araba çok yavaş girer . Oranın keskin ve tehlikeli oldugunu 1 gecen bir daha unutmaz . Kaza yerine baktım yağlar vs. araçların çarpıştıgı yer en sağ şerit yani astra minibüsün yoluna girmiş. Büyük ihtimalle kontrolü kaybetmiş ve o yoldaki araca çarpmış . Umarım yaralıların durumları iyiye gider . :(
Arkadaşımızın durumu iyiye gidiyor.Dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkürler.Yarın veya öbürgün İstanbul'a sevkedilecek ve tedavisi burda devam edecek.
Diğer yaralılarında durumunun iyi olması çok sevindirici.
Bu hayat dersinden sonran herkesin daha temkinli davranacağına eminim.
afedersiniz çok sikindirik bi yoldur orası,bi kar yağar haydaaa aşağı kadar yürü.Kaç kere karda kışta arabayı bırakıp yürüyerek indim haddini hesabını bilmiyorum.o viraj ise gerçekten tehlikeli bi viraj arkadaş biraz süratli girmiş herhalde,Allah hepsine acil şifalar versin.... çabucak iyileşip derslerinin başına dönsünler inşallah
Geçmiş olsun..Durumunun iyiye gitmesi sevindirici acil şifalar dilerim..
viraj tehlıkelı dııl orda bellı bı hız sınırı var okul yolu sonucta.gecmıs olsun kazaya karısan herkesede kımse e5 veya otoban sanmasın yolu okula cıkılan ozel bı yol.
Cok gecmiş olsun..
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Can kaybı olmaması sevindirici
Arkadaşa geçmiş olsun ama o viraj tehlikeli bir viraj değil...
O viraja muhtemelen aşırı hızla girdi ya da girdiğinde coktan kontrolunu kaybetmişti...
Yoksa bi anlık hatada toleransı olan bir viraj orası...Hoş bilemeyiz nasıl oldu...Sadece varsayım benımkisi...
Büyük geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin İnşallah dahada büyümeden en kısa zamanda sağlığına kavuşur arkadaş
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Zaten ondan cok o minibüstekilere üzüldüm.
Hız yapıp da ölsen amenna ama yanında masum insanları da götürürsen...İşte o zaman...
Nitekim allah korumus verilmiş sadakası varmış...Ne diyelim geçmiş olsun...Bir daha kimsenin böyle bir olayı yaşamaması temennisiyle...