servisdekilerden birinden haber aldık göz kapakları kesilmiş yazık çok yazık böyle haberleri gördükce hızdan soğuyorm hep aklıma geliyor bu haberler...
servisdekilerden birinden haber aldık göz kapakları kesilmiş yazık çok yazık böyle haberleri gördükce hızdan soğuyorm hep aklıma geliyor bu haberler...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cok gecmıs olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Gecmiş olsun verilmiş sadakaları varmış...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
geçmiş olsun...
Yol değil hız tehlikeli . Ben şimdiye kadar hiç kaza görmedim o virajda , her gördüğüm araba çok yavaş girer . Oranın keskin ve tehlikeli oldugunu 1 gecen bir daha unutmaz . Kaza yerine baktım yağlar vs. araçların çarpıştıgı yer en sağ şerit yani astra minibüsün yoluna girmiş. Büyük ihtimalle kontrolü kaybetmiş ve o yoldaki araca çarpmış . Umarım yaralıların durumları iyiye gider .![]()
Instagram: mutusgarage
Arkadaşımızın durumu iyiye gidiyor.Dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkürler.Yarın veya öbürgün İstanbul'a sevkedilecek ve tedavisi burda devam edecek.
Diğer yaralılarında durumunun iyi olması çok sevindirici.
Bu hayat dersinden sonran herkesin daha temkinli davranacağına eminim.
afedersiniz çok sikindirik bi yoldur orası,bi kar yağar haydaaa aşağı kadar yürü.Kaç kere karda kışta arabayı bırakıp yürüyerek indim haddini hesabını bilmiyorum.o viraj ise gerçekten tehlikeli bi viraj arkadaş biraz süratli girmiş herhalde,Allah hepsine acil şifalar versin.... çabucak iyileşip derslerinin başına dönsünler inşallah
viraj tehlıkelı dııl orda bellı bı hız sınırı var okul yolu sonucta.gecmıs olsun kazaya karısan herkesede kımse e5 veya otoban sanmasın yolu okula cıkılan ozel bı yol.
Arkadaşa geçmiş olsun ama o viraj tehlikeli bir viraj değil...
O viraja muhtemelen aşırı hızla girdi ya da girdiğinde coktan kontrolunu kaybetmişti...
Yoksa bi anlık hatada toleransı olan bir viraj orası...Hoş bilemeyiz nasıl oldu...Sadece varsayım benımkisi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)