vallahi öle demeç vermiş rahmi koç
vallahi öle demeç vermiş rahmi koç
resimlere bakıcak olursak kırmızı halılar ferrari tabelası fılan bı kamyon dalga dumen var bide kırmızı elbise olan hatunda aracın mankenı sanırım...
banada sacma geldı hediye olsa bolemı olur dedım. ama dedım sora kendı kendıme ferrari alıyon amk. adamlar dememıstırkı al anahtarı plakan bu hadı gıt dıye. bide rahmi olunca işin ucunda tamamen duygusal geldı
edit: resimlerde belli oluyo zaten ben gormemıstım daha gerısını hatunlar manken.
mekanı bılen yokmu ya ıcerde mudo concept arkada range stand filan var bence oldugu gıbı haber yalan resımler farklı yerlerden gıbı....
2 sene sonrada bugatti veyron alırmıki?
biz sadece okurus bu haberi millette ne kanka varyaaaa bizimkiler sadece sms yada faceden msj atarlar o kadar
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
60 yıllık nasıl bir dostluk ise parayı beraber kaldırmışlardır belki![]()
vayy harbimi bilmiodum... ama onlarda bitiremez bence bi destek daha lazım
deme olabilir tabi. yasları 25 ken oturmuslar sahil kenarina biraları yuvarlarken kafaları gusel oldu ondan sonra lan 83 yasına gel ferrari alcam sana yemınnlen filan diye sıkmısuhauahuaha
![]()
para var huzur var o ferro kiminin rüyası kiminin günlük çerez parası
ya bu rahmi koç zaten doğduğunda babası baya bi zengindi sonradan görme değil yani kolejlerde falan okumustur rahmi koç
hatta şöle bir şey vardır
vehpi koç ford a biner oğlu ferrariye sorarlar oğlunuz sizden daha lüx araçlara binerken siz nie normal arabalara biniyorsunuz die vehpi koç cevap verir '' ee onun babası zengin '' der =)
Sağa sola hediye ferrari alacağına ilk önce kapatılan 40 kusur tane Beko Arçelik Elektronik Servisinin Haklarını versin . Herkesi bir çırpıda mağdur etti . Allah onları nasıl bilirse öyle yapsın...
Haha artik ertekin bi yat falan alir arabaya bak be ilk kullanişinda kalp krizi gecirir bence adamkoç bilerek almiştir onu cabuk Ölsün diye
![]()
fantazilere açık bir ortam doğdu adama![]()
bi dahaki doğum günüme Rahmi koç uda davet edicem![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)