Bugra'nin izin gunu carsambaymis ama pazartesi yada saliya degistirmeye calisacak..Eger olursa pazartesi sabahi cikarim yola 3 saatte fln orada olurum.
Printable View
Bugra'nin izin gunu carsambaymis ama pazartesi yada saliya degistirmeye calisacak..Eger olursa pazartesi sabahi cikarim yola 3 saatte fln orada olurum.
Bana her turlu uyar, izin alirim arkadaslar. Mustafa 102 mil hakkaten kaydirir hocam... :S evde kafalari bulmayi tercih ederim :D
Yekta gelmesin harbi cingar cikartirim bu sefer :D
tamam bi bugra kaldi o vakit eger bugrayada uygunsa , yusuf kendini ona gore ayarlasin . bende gelir seni alirim cagri bugra'da uygun bir yere gelir yada onuda aliriz vs vs
new jersey den slirim ben Bugra"yi sorun degil o....O zaman pazartesi diyoruz....
selamlar, sayın Buğra beni facebook tan kaale alırsa ben de katılmak isterim :D
faceboook un ben taa :D mala bagladi pc arkidislerim.
Simdik Pazartesi diyosaniz ancak yarin netlestirebilirim ama sikinti olmaz uydururuz kilifina diye dusunuyorum :D
evo86 arkadasim bakiyoyum feysbuka gelcenmi len :D
Bu hafta insallah biter yeni alacagim arabanin evrak vs..isleri.
bu arada bendede araba var evdekilere lazim olmaz ise gps de var herbiyere gelirm :D
olmadi yufus gecerkene ugrar alir beni beraber geliriz 80 den geldimi miss ...
Alirim ben seni Bugra sorun degil...30 mil i gecmeden tingir mingir gideriz :)
bende alirim sorun degil .
yektaaa gelion mu lan :D
Evreeen gelionmu olm ses verr okuyo yazmiyo bisi :D
Hadi techturkey uyuma bulusmaya gel :D
yazdım cevap sana face den, siz gün planınızı söyleyin olmadı beni alabileceğiniz hava alanına sabah erken gelirim yada bir gün önceden misafir edersin beni :D
Aslinda Bugra pazar gecesi sendemi toplansak ne :D:D
salı hava kararmadan detroite dönebilirsem bana uyar :D
saat yer zaman bilgilerini yarin netlestirelim ozaman listeyi gururla aciyorum :D
TechTurkey NYC Bulusmasi
1-Bugra (ef186)
2-?