benide yazın arkadaş hatta burra bana iş bul lan orda :D :D
Printable View
benide yazın arkadaş hatta burra bana iş bul lan orda :D :D
Mangal yapariz valla dileyen olursa yer var :)
yeni rakıda olsun:D
yalan oldum maalesef, hayvani bir makale ödevi geldi. Temmuzdan sonra daha rahatl olucam o arada mutlaka görüşürüz.
Hadi ya... saglik olsun.
agustusa alalım bulusmayı:D ya da bi tane daha yaparız ben gelince...
Evet arkıdısler ben pazartesı uygunum nasıl yapıcaz sımdık?
Otomobıl evdekılere lazım olabılır ve ben lake hıawathadayım jerseyde .
Erken bulusup komple gunu bır arada gecırelım derım ben aksam gec kalmamam lazım sabah ıs var ***** :)
riis roll varsa gelirim bende organızatorum herşeyim :)
Olmamı amerıkan polısı ıle kose kapmaca var ama tum koseler onlarda hahahaahhaha
memet ne gaz adamsın vol.2 :D
ahahahah oluye dırıye spec :D eğer varsa ankaray gelıyım orda bıraz yapar ordan senı alır ole gecerız newjerseye :D
turbo&quattro hangi saatlerde New York'a varirsin? Gelirken ef186'i alip oyle mi geleceksiniz? Bu detaylari konusalim da yeri ona gore planlariz. Hava guzel, guzel bir yerde kahvalti falan yapabiliriz mesela... Park yakinlarinda.
Yusufun yenı arabayı alması yetısemıycek galıba ama gelıcek yazar zaten trenle gelıcek buyuk ıhtımalle ...
Evren kısmet kardesım sen ayarla bız uyarık :)
Arkadaslar biliyorsunuz birkac gun once arabami sattim..Yeni araba aldim gibi birsey ama bakna kredim ve plaka isleri vs...cok buyuk ihtimalle yetismeyecek ***** yarin cuma ve haftanin son is gunu..
Su an kullandigim araba baya eski oldugu icin uzun yola cikmaya cesaret edemiyorum.Hic risk almadan trenle gelmek en mantiklisi diye dusunuyorum..Tren tarifelerine baktim Baltimore Penn station dan New York Penn station ( Manhattan) a yaklasik 2.5 saat suruyor ve bulabilecegim en uygun saat 10...Yani Newyork'a yaklasik 12.30 gibi variyorum..O saatten sonra Manhatten demi birseyler yapariz yoksa herhangibiryer belirleyebilirsek ben orayami geleyim?
ben pazartesi bulusabilirim hocam seninle 12.30-1 gibi gelirim istasyona. Diger arkadaslar ne zaman gelebilir oralara? Kacta bulusuruz?