Manhattan ok ise herhangibiryere gelebilirim ben..Yok baska biryer olsun diyorsaniz Cagri sen beni alirsin beraber gideriz.
Bu arda telefon numaram 410 409 0536
Printable View
Manhattan ok ise herhangibiryere gelebilirim ben..Yok baska biryer olsun diyorsaniz Cagri sen beni alirsin beraber gideriz.
Bu arda telefon numaram 410 409 0536
Tamamdir, konusuruz yine. Benim numara: 646 321 3529
Bugra sen nasil gelicen adresini ver ben geleyim alayim seni ? hatta cagri isin yoksa seni de alayim gecerken direk bugrayi alip geri geliriz 12:30 da da yusufla bulusuruz , sonrasinda ya manhattanda kaliriz ( ki bence kalmasak daha iyi trafik otopark vsvs ) yada sen ev uygun diyordun havada guzel olcak ogun , olmadi mangal yahut takiliriz ole ? ne diyorsunuz ?
973 866 9787 benım numaram arkadaslar ,
lake 99 hıawatha blvd , lake hıawatha. Newjersey 07034
Mustafa plan guzel bence sabah erken bulusalım musaıtsenız oglende yusufu alırız nedersınız ?
Beyler siz ben gelene kadar toplanin 12.30 gibi beni alirsiniz sonrasinda da mangal...Ne dersiniz?
Birde donus biletimi 9pm olarak aldim..Erkenmi yoksa gecmi? Sonrasinda birseyler yaparmiyiz?
Benımde 10 gıbı evde olmam lazım sabah erken ckıcam evden o nedenle bence guzel saat 9pm
Mustafa, sabah 9 da okula proje birakmaya gidecegim. 5 dakka surer o sonrasinda bosum...
Ev musait arkadaslar mangal yapariz, hava da guzel, fok baliklari gibi yatariz gunesin altina :D
Apikoglu isteriz ama :D
Yarin yada cumartesi ugramaya calisirim vakit bulabilirsem..Cok sacmasapan biryerde yeri :)
cok zahmet olucaksa bosver hocam, fresh direct'in hamburgerleri evkere senlik zaten :) fulleyeyim buz dolabini ben pzt icin :)
Birsekilde ayarlamaya calisirim..Sen simdiden birseyler alma ):
Mustafa ıle benı almaya geldıgınızde patersondakı turk marketıne ugrar kasap vs tum alısverısı hallederık sucuk vs :) mangal ıı fıkır bu arada :)
Yaw kaymak varmidir markette ?
kaymagi kendiniz yapin biz burda kendimiz yapiyoruz ogrendik internetten :)
Vardır kesın bızım ıstanbuldakı marketler gıbı hersey var ısım ofsayt ak market / peterson webden bak baya buyuk tuk pıdesı falanbıle alırız mangal ıcın hahahaa
http://turkce.turkishcookbook.com/2006/12/kaymak.php
Bunu deneyebilirsiniz ayrica alisveris icin de
http://www.megabakkal.com/
Umarım Efes i unutmak gibi bi eşeklik yapmazsınız :P
Şaka maka Efes bulamazsanız " Fat Tire" alın NY de satılıyor her yerde dünyanın en lezzetli birası diye geçiyor