Ben bugun 11 sise Yesil Efe Raki aldim ahaha
Raki
Sucuk
Efes
Kaymak ve bilumum keyif verici urunler icin iletisime geciniz![]()
![]()
Ben bugun 11 sise Yesil Efe Raki aldim ahaha
Raki
Sucuk
Efes
Kaymak ve bilumum keyif verici urunler icin iletisime geciniz![]()
![]()
Yakinmisin sen akmarket'eyeni kafe acmislar onlar da cok guzel olmus. Kaymak var orada hatirladigim kadariyla aliriz extra isteyen olursa.
Ben de su an rutherford'dayim arkadasta.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Bugra alisveris isini sen organize edersin ne varne yok al markette
Yaw efesin tadi bir degisik sevemedim bir turlu burada.Fat tyre hic duymadim deneyelm bakim nasilmis![]()
tam35gny efes le rakıları kaça alıyorusunuz ?
bizim burda efes satan yok anca turk restoranlarından alıyorum onlarda tanesini 6.5 dolardan veriyorlar dolandırıcılar ...
Efe rakı ve Yeni Rakı liquor shop larda var Efe 18 dolar yeni ise 41 ! dolar zaten Efe daha güzel onu alıyoruz ( Yeni Rakı ise ABD lilerin niye burda bu kadar pahalı anlamadım valla
yusuf bulursan kesin dene eminim seviceksin
bizim burda FL de satılmıyor![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yok ak markete uyakın deılım ben aramız yaklasık 30 dakıka ama aıle olunca ınsan her turlu turk urunu nerden bulunur orenıyor![]()
Yusuf alısverıs ısını merak etme ozel ısteklerı telefonda marketteyken konusuruz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
6 li efes 12.99+tax (toptan bulamadim henuz)
Efe rakilar 29.99+ tax ( Ama ben de toptan aldigim icin 18.99dan aliyorum)
Yeni raki 24.99+tax ( 17.99 toptan aliyorum )
Efenin yesilini iciyorum ben sadece o yuzden TR den getiriyordum eskiden hep ... Ama artik buldum burda da o yuzden sikinti yok..
Sucuk ise ikbal-nema-apikoglu var poundu 4.99 diye hatirliyorum apikoglu biraz daha pahali 7.99 sanirim..
Cus yaw efes o kadar pahalimi?
Burada bir tane Turk rest..var onada turk demeye bin sahit lazim.Arada sirada 6 li aliyorum 8 dolarmi ne..
6 lı efes in fiyatı çok iyimiş ya bizi burda resmen dolandırıyorlar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Gondereyim moruk lazimsa ben biraz iciciyimdir ilk geldigimde bende 3.5 tan falan iciyordum.. Isin garibi ben mexico sinirina 20 dakka uzakliktayim ama mexicana tarzi bira bulamadim yawDomatesli bile var ama agavli bulamadim denemedigim bira kalmadi
)
lan gunay hic gulecegim yoktu , kaymak yapioz dedi adam yaaa![]()
haci yesi lefe benimde favorim . hele bide yeni bi balikci buldum burda , laz amcam mekani ole bi yapmis ki mutfak ( yani ayni zamanda ofis ) denize bakiyor , musterilerin oturacagi masalar sokaga![]()
tamam plan boyle guzel , ben 9:10 gibi felan ozaman cagriyi alirim sonra bugraya gelirim ardindan alisverisi yapar yusufuda alir geceriz cagri'nin eve .
1 631 671 36 67 benim no ararsaniz acmaz acamazsam voice mail birakin kesin donerim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Valla ben efes ve raki ihtiyacini restoran cevremden gideriyorum. Draft veya siseden takiliyoruz oyle ama burada da pahali olmasina ragmen bir cok yerde mevcut. Sucuk olayi cok kotu hic iyi sucuk yok sanki plastik anasini satayim
Bira olarak ben de Blue Moon, Leffe ve nasil yaziliyor unuttum weischtafaner gibi bir marka var onu tercih ediyorum. Cidden son iki marka bayagi iyi.
Tulumba.com sitesinde de guzel seyler bulunuyor bu arada...
///Mürüvvette endaze olmaz.
Kanka bildigin gibi degil benim TR deyken kahvaltim yatagima gelirdi valide sagolsun ama 2 senede burda yapmadigim dalga kalmadi![]()
![]()
Balik icin de burda italyanlar sagolsun ama bu amerikalilarin da guzel swordfish ve mahi mahi si var raki ve salgam suyu esliginde tek gecerim![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)