İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bacasız sanayi denilen şey saçmalık.Yunanistan'da vardı bacasız sanayi ne oldu? GElişmiş bir ülkede sanayinin olmaması düşünülemez bile.Sanayi bu işin olmazsa olması tarımda artı bonusudur.Varsın sanayi+tarım en üst düzey olsun hizmet sektörü az olsun.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
turizm,iletişim,bilişim gibi şeylerde gerekli ama sanayi olmadan istihdam sağlamadan bir cacık olmaz aga üreticen satıcaksın parasını alıcaksın senin ülkenin almanya gibi dev iki tane otomobil markası olsun bak neler oluyor ....
Dr.ECU
Dr.ECU
Benım arkadasım var sultanahmette halıcı adamlar arka bahçede 100 tl lık halıları ıslatıp ıslatıp guneşte solduruyorlar sonra tarıhı falan fılan edıp turıstlere en az 1000$ a satıyorlar ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Üretim olmadan ekonomi ayağa kalkamaz
Bu ülkede üretilecek en uygun üretim işi tarımsal üretimdir dışa bağımlılığı en az olan üretim şekli budur
Sanayi illaki şart ama bizim dışa bağımlılığımıza engel olacak kadar olsa gene yeter
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Yiğit tanıştırırım sizi kılolarınız da tutuyo ıyı anlaşırsınız![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
tarım bitti..hayvancılık bitti ..o çok kötü işte..
çayı pamuğu ithal ediyoruz daha ne olsun...o kitaplarda okuduğumuz Türkiye tarım ve hayvancılık ülkesidir lafı tarih oluyor artık..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
tarım için verimli topraklar var, sanayi içim hammade var maden var ama ne çıkarılmasına izin ne imkan var... ülkenin olması gereken konum bu olmamalıydı aslında ama... ne yazık ki öyle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)