106 geçmek için vtec alan ulvi :D
Printable View
106 geçmek için vtec alan ulvi :D
elmayla armutu karşılaştırıyosunuz :)
http://www.otoinceleme.com/yazi-80/o...c-segmentleri/
tartışmaya gerek yok ya 2 sıde yapıldımı bırbırını geçer.. 2 sıde kağıt gibi ..:)
kaderde warsa vtec veya 106 içinde büzülmek neye yarar üzülmek...
bebelerin altında bile 106 var aslında haklısın ama tabut olayı sadece 106 için değil saxo ve diğer pejo modelleri içinde yorumlanabilir.performans açısından birçok arabaya kafa tutabilecek bir araç ve özellikle küçük olması sayesinde de makas çok uygun.ama sağlamlık dedeğiniz zaman sıfır ha kağıta binmişim ha pejo ya benim gözümde.
geçen ay arkadaşımın arabasına (clio) 206 arkadan çarptı clio da sadece çizik var pejo da ise logo iptali
2005 senesinde izmitte kaza yaptım 106 gti ile,arabayı sanayide görenler şok oldu,nasıl böle çıktın bu arabanın içinden diye.keşke resimlerini kaybetmemiş olsamda,koyabilsem,arabanın bildiğin sol tarafı yoktu,o zamanın parasıyla 8.5 milyar tuttu yapılması.emniyet kemerim takılıydı hiçte bi şey olmadı Allah'a şükür.Kazanın durumuna bağlı senin dediğin sağlamlık,kağıt falanda değildir 106 gti o kadarda ezmeyin.106mda oldu, 206mda oldu, hondamda oldu, şimdide bmw ye biniyorum,bmw ye göre ikiside kağıt.Göreceli kavramlar üzerinde tartışmayın boşuna,ikisininde birbirine göre üstünlükleri wardır honda hastası honda der 106 hastası 106 der bana sorarsan bmw derim başkası subaru der,ikisi arasında ise şöle bi tane alsamda kenara koysam die hala düşünürüm 106 gti için,vti için ise öle bi düşüncem yok 106 gti Kült bir araçtır türkiye için,yurtdışına çıksan ikisnide kimse sallamaz o ayrı konu.sadece biz burda sidik yarıştırıyoruz işte :)
daha dun arkadasin 106sinda kaza yaptik biz normal 50 ile giderken arkadaki bmw bizi sollamaya gecti ama salak herif bizim sol arka tampona carpti bmw yine duz gitti ufak cizikler haricinde hasar yokken bizim bindigimiz 106nin sol arka tampon paramparca oldu lamba kirildi felan tbut kelimesine artik bende inaniyorum ruzgarli havalarda yuksek hiz yapinca arac ucup gidiyor ( alıntı ) :hahaha::hahaha::D
bız ayakla ek kasa civic 1.4 is in sasesını duzellttk... cok saglammıs ya nasıl zorlandk anlatamam :D tamam motor konusunda kıyaslıosunuzda barı kaportaya yapmayın... kagıt uzerınde gıdıosunuz haberınız yok
önce sen bi hondaların saç kalınlığıyla pejonun saç kalınlıklarını bi araştır derim.
ben kendim bizzat yeni kasa clio hb ye arkadan çarptım. clionun lastiklere kadar girdim benim aracımda radyatör kırıldı birtek. clionun kaskoya gönderdiği fatura yetkili serviste 6milyar. reno grubunun kaportası pejo kadar sağlam değildir.
ya bu çarpma hikayelerini bırakın herkesin bir hikayesi varda birinde aynı marka araba hasar alırken diğerinde almamış
nasıl ne hızla çarptığını bilemezsiniz , bu hikayelere göre bu marka sağlam bu marka değil diyemezsiniz
bende r9la corollaya vurdum arkadan 10km gibi bi hızla,benim plakam yamuldu corolla nın tampon stop altında ki çıtası kırıldı kırıldı bagaj hasar aldı.r9 dünyanın en sağlam arabası ozaman
106 yı alanda pısman satanda:D
peugeotla 130 la bariyere gir bakalm cliodan sağlam mı anlarız o zmn ;)
Arkadaşlar konu yine Pejo Honda kavgasına gitti.
2 aracında çok boktan yanları var.Mesela vti için bana kim duruyor diye? Birde 106'ya durmaz derler ki bu insanlar hiç vti a binmiş midir? :)
Vti yol tutuyorsa 106 gti yolu kazır! Buda kesindir.
Vti 106 gti'dan elektronik aksam olarak daha sıkıntısız bi araçtır.
Vti 106 gti'dan daha konforlu ve oturaklı bir araçtır.
Vti 106'gti'dan daha güçlüdür motor kuvvetleri bakımından ama bu 106'yı geçer anlamına gelmez o iş şanzıman oranı ve ağırlık işidirde ayrıyetten :)
Vti 106'ya göre daha fazla yakar.5500 den önceki 1.6 ies gibi hissettirir ama sorası geçerli derecede farklıdır.Şanzıman oranlarında son dişlisi uzundur yüksek süratlere uzun zamanlarda güzelce çıkar 106 220 - 225 de kesilir şamzıman oranlarından dolayı :icon_tup:
106 Gti'nin kaporta boyası vti'ınkinden çok daha düzgündür buna kimse laf edemez buda kesin yargıdır :) Bunu herkez bilir.Bilmeyende 2 araçtan en az 1 i ile hiç uğraşmamış demektir ;)
Vs vs uzaaar gider.Sidik yarıştırmayı bırakın kim ne isterse onu alsın
yazmaz olaydım la :D mevzu çıktı ahahaha