ben anlamadim guzelim xbox kolunu sevemeyenleri.. mumkun olsa ps3 e xbox kollarini baglayacagim.. ne nalet birsey ellerimi acitiyor acayip
Bende 360 elite ps3 slim birde wii var.
Bence kesinlikle biri digerinden cok daha iyi denemez.ps de beklemekten yoruldugumuz gt var xboxda forza var.birinde god of war var digerinde gears of war var.dedigim gibi karsilikli ustunlukleri var.bu daha iyi denemez.
Xbox inanilmaz sesli calisiyo bunaltiyo adami.ps de oyle bir durum yok sakin sakin calisiyo.grafik ve ses olarak ps daha basarili bence.kol olarak ps kolunu daha basarili buluorum,xbox in ki cok agir bence.
Birde senin hangi oyunlari oynamak istedigin onemli,dersenki benim icin gt 5 hersey ozaman mecbursun zaten ps almaya,yok forza cok daha bana gore diosanda 360 alman lazim
xbox daki kirmizi isik sorununuda gozardi etme sakin![]()
aslında ikiside olmalı![]()
xbox ta kopya oyun şansı var bol bol ps3 te orjnal olduğundan multiplayer şansı var
goruntu kaliteleri genelde ps3 daha iyi tercih zor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende düşünüyorum ama ne ps3 oynadim nede xbox 360 ama ps2 de biraz oynadim.Sizce hangisini tercih etmeliyim yoğunluk futbol ve araba yarişi Vs. oyunlar.
ps3 ü ben daha cok seviyorum xbox da sırf forza için almıstım . arayüzleri vs vs kat kat ps3 daha iyi diyebilirm online oynamakta bedava![]()
ben de ikilemdeyim işte multi oynuyacağım birde x boxda project gotham racingi oynamayanlara tavsiye ederim mükemmel bi oyun bi yandan da ps3 mü alsam diyorum çünkü artık oyun takası var bi oyunu bitirdikten sonra istedğin biriyle değişebliiyosn ki ps3 de daha yaygın ama x box da da var tabiki oda çoğaldı ama x box 360 tüplü twlerde fln bile grafikleri cok güzel hiç hd oynuyamadım ama hdsi de mükemmelmiş bilmiyorum ps3ü normal twde oynayanlar sürekli takılmalar fln oluyo görüntü cok kötü demişlerdi
bildiğim kadarıyla hala 3 kırmıızı sorunu var yalnız geçenlerde Türkiye'de garantili satılacak, sony de ondan fiyat düşürdü diyorlardı. PS3 ün blueray i eğer televizyonun varsa ileriye yönelik avantaj. Bir de xbox da orjinal oynamadığın sürece online ban yeme ihtimalin var.
Kısa dönem de ps3 oyunlarıyla falan çok pahalı duruyor biliyorum ama takas olsun platin oyunlar olsun biraz daha ekonomik hale getirilebiliyor. (örn. gta 4 sıfır çok ucuzladı şu anda)
Türkiye 'deki en iyi fiyatlardan birini veren şubeler oralar. Sıfır Elite 'ler TeknoSA 'da felan daha pahalı.
http://www.atikelektronik.com/urunler.asp?ID=9
İkiside Jasper Anakart. Live bağlanacağım diyorsanız kararınız Elite 'den yana olsun.
Ps3 özel oyunlarını göz önüne alaraktan PS3. Ama bayıyor orjinal oyun almak.
konu guzelmıs askerden sora ılk yazdım konutya bak tabıkı x-box tabkı forza =) snelerdır oldugu gıbı ...
oyunlari pahali ama kalitesi tartisilmaz .bence ps3
edit:ayrica ps3 oyunlarini takasa girebilirsiniz cogu yer yapio.ben skildigimi -bitirdigimi degistiriyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)