yetkili servise götür mecburen orjinal cam la değiştirecekler , eksperle fln sen niye muhattab olucan
Grow up! this is just a car
banada yaptılar aynısını poliçeme baktım yan sanayi vs hiçbirşey yazmıor direttim değiştiler tamamen yersen mantığı poliçende yoksa vermek zorundalar.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Güneş sigorta kadar berbat bir sigorta olamaz yanlız maddeler halinde belirtiliyor güneş sigorta x firması ile anlaşmalıdır vs diye x firma nasıl cam üretiyorsa onu takarlar çok saçma ama durum genelde bu
Sigorta firmasının anlaşmalı olduğu camcıda yaptırman gerekir.
Ama orjinal cam taktırmak en doğal hakkın, poliçede genel müdürlüğün numarası yazar orayı ara durumu izah et yasal yollara başvuracağını söyle![]()
Eksperlerin çoğu kendilerini kral zanediyo her zmana şirketlere en az seviyede masraf çıkarıyolar 307 de kaza yaptığım zaman xenon far işliydi adam xenon parasını verdi farlar kırılmıştı onlarıda sen alıcan dedi xenon far yazılmış dedi ben de dedim ozaman işlerken aracın orjinal değerinden farların parasını düşüp xenon farları işleseydiniz ekstra teminat ödemişim vs falan dedim baya tartıştık yapmam arabanı dedim canın istiyosa yapma dedim sizi insanların işleri zorlaştırmak için değil işin doğrusunu bulup yapın diye görevlendiriyolar dedim siz kral zanediyosunuz kendinizi dedim öyle böyle derken kuruşu kuruşuna alıp paramı farlarımıda aldım307 ön camınıda değiştirmediler benim ben de yan sanayi takmak yerine takmadım orjinal cam gibi olmuyo hiçbiri sensörler zor zar çalışıyo ve renk kötü duruyo
bazı firmalarda bu şekilde
orjinali isteyip hasarsızlığıda bozmak istemiyorsak fark verilebiliyor
firmaya bağlı birde sizin tutumunuza
yazın boranın ön camı değiştirmeyi düşünüyorum bende bakalım
acenteyi açayım herkese benden cam![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
abi sessiz kalmıcan yoksa adamlar biner tepene. ne akla hizmet ya yan sanayi takılsın.
yan sanayi takilcak olsa az para ondesin diye neden kasko yapayim cebimde kalir param her sene arabam bozuldukca yan sanayıden alırım o zaman parcaları boyle sacmalık olmaz.
her sene aksatmadan kurusu kurusuna verıyosan kaskonu oda yukumlulugunu yerıne getırecek.
walla ben çok rahatım şuan da isterlerse bozsunlar ön tamponum çizik arka tampon da ufak hasar var ve arabanın 3 tarafında sürtünmelerden dolayı çizikler var benim için hava hoş
Bazı firmalarda ilk camda bile orjinal takarsanız üstüne fark alıyorlar.
Genelde 1 orjinal cam ya da 2 adet yan sanayi cam hakkı oluyor poliçelerde, bunu aşınca hasarsızlık gidiyor. Normal bir durum yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)