allah rahmet eylesin ya cok üzüldüm benımde var ıkı tane arızalı arkadasım motor dıye tutturuyorlar bende ısrarla almamaları için ugrasıyorum cok tehlıkelı yaa,,insan üzerıne oturunca gazlamadanduramaz,,,
Printable View
allah rahmet eylesin ya cok üzüldüm benımde var ıkı tane arızalı arkadasım motor dıye tutturuyorlar bende ısrarla almamaları için ugrasıyorum cok tehlıkelı yaa,,insan üzerıne oturunca gazlamadanduramaz,,,
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun..
başınız sağolsın, Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin....
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun :(
basınız sagolsun motor cok tehlikeli :(
başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
sağolun abilerim :( :( :(
başınız saolsun
Allah rahmet diliyorum basiniz sagolsun..
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin..
bu motor satılıkdı.sanırım 15milyar dı.sahibinden hatırlıyorum.normalde sarı yoktu.die biliyorum ankaradandı daha önceden kazalı motor olmasın.bu.komple boyalıydı..çünkü.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin.
Bir günde üç acı haber alllah ailelerine sabır versin. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
of of of bugün ne oluyo ya. allah rahmet eylesin. ya dikkatli olun beyler motor çok tehlikeli...
hem korkuyorum hem vazgeçemiyorum
allah rahmet eylesin gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor :(
ölümlerin çoğu şehir içinde ve genelde hergün katedilen, bilinen güzergahlarda. aman bunada dikkat.
Allah rahmet eylesin..
Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım trafikte bu aralar herkesin kanı kaynıyor.... Mekanı cennet olsun bu arkadaşların inşallah...
allah rahmet eylesin,
Allah Rahmet Eylesin..
allah rahmet eytlesin
Başınız sağ olsun.
Başınız sağolsun
ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun arkadaiların ınsallah...
Allah rahmet eylesin..motosiklet çok tehlikeli
Allah rahmet eğlesin, yakınlarına sabır versin
Yakınlarına başsağlığı ve sabır.
allah rahmet eylesin.evlerden uzak olsun.yakınlarına allah büyük sabır versin...