offf bu nedir yaa :S Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin . Lütfen abilerim yaşıtlarım daha dikkatli olalım..
Printable View
offf bu nedir yaa :S Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin . Lütfen abilerim yaşıtlarım daha dikkatli olalım..
Allah rahmet eylesin...
alah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun
başınız sağolsun Yusuf. çok üzücü bi haber:(
Allah rahmet eylesin cok kötü :(
Allah rahmet eylesin.
Motor almadan önce ilk etapta teorik, sonrasında pratik eğitim şart. Ayrıca ehliyet alındıktan sonra da iyi bir motor eğitim okulunda motora alışılması şart.
Ayrıca iyi motor ekipmanı da hayat kurtarır.
Sırf kendime güvenmediğim ve eğitim bitmediği için 2 ay motora binmedim ben, garajda yattı durdu, herşeyi öğrendim ondan sonra çıktım trafiğe...
Rahmetli sürücü bu dediklerimi büyük ihtimal ile yapmamış ki vefat etmiş. Umarım bu dediklerimi yapmıştır da şanssızlık sonucu vefat etmiştir, bende özür dilerim o zaman.
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.
Evet, paketçilik yapıyordu konuyu özetliyor. Allah rahmet eylesin, fakat çok ama çok dikkatsiz motor kullanıyorlar.
Ofisimin ordan evime paket getiren bir kuryeyi laflarımla sıka sıka pantalon ve bot giymeyi öğrettim, geçen çöp kamyonu üzerine kırmış, motorla birlikte sürüklenmişler, yerde sürtündüğü halde hiçbirşey olmamış. Şimdi dianese tulum ve bot giyiyor bu sayede.
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu gün ama bu kdrı fazla bu bünyeye!!! gencecik insanlarız hepimiz yarışıyomuyuz ölümle nedir?
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin.. Allah erken ölüm göstermesin..
amin... mekanları ikisininde inşallah cennet olur..
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
mekanları cennet olsun aılesını dusunmek bıle ıstemıyorum :( aılesıne allahtan sabır dılemekten baska bır sey elımızden gelmıyor ne yazık ki gercekten cok uzucu :(
evimin dibinde olmuş olay ve burdan görüyorum...
ALLAH rahmet eylesin cook kötü cok
Üstünde kask mont pantolon herhangi birşeyler varmıydı acaba bende motor kullanıyorum kesinlikle bellik mont kask olmadan binmiyorum hiç bir koruma yoktu sanırım arkadaşlarda ALLAH rağmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah ALLAH geride kalanlara sabır versin.
Başınız sağolsun :(
Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin...
basınız sag olsun, allah rahmet eylesin...
Başınız saolsun :/
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin.:(
allah rahmet eylesin...
ooof of şumotor yıllardır en büyüğü küçüğü binerim ama efendi uslubuna uygun bi zararınıda görmedim
o deli canavar makınede bide gaza gelmemeyi öğrenebilsek :(:(:( allahtan rahmet ailesine sabırlar dilerim çok zor yaav bnm de çok arkadaşım gitti bu meret yüzünden :(:( daha fazla dikkat dikkat dikkat
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsunn
Allah gani gani rahmet eğlesin :( şimdi Alperimin soğuk bedenine dokundum Cenaze arabasına yükledim eve geldim. Ne kadar büyük bir acı olduğunu anlatmaya kelimeler yetmiyo.
Başınız sağolsun.
Allah ikisinede rahmet eylesin :( :(
başınız sağolsun,allah ailesine sabır versin :(
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..
başınız saolsn girmez olaydım bugun siteye sabah sabah mahvoldum....
başınız saolsun yusuf
Allah rahmet eylesin ..
başınız sağolsun , allah rahmey eylesin...
allah rahmeteylesin
HACMİ NE OLURSA OLSUN MOTOSİKLETLERİNİZİ CEBİNE PARA KOYAN DENEYİMSİZ ARKADAŞLARA SATMAYIN SATTIRMAYIN!!!!
biz bu hatayı yaptık. 1000cc tourer kullanmış ama racing tecrübesi yoktu. söz eğitime gideceğim dedi. söz gaz açmayacağım dedi. daha yolda kaza geçirdi. güle oynaya gönderdiğimiz genç arkadaşımız felç şimdi :no:
Allah rahmet eylesin.
Kötü bir durum. ALLAH Rahmet Eylesin. Mekanları Cennet Olsun. ALLAH Geride Kalanlara Sabıt Versin.
allah rahmet eylesın walla bu haber motora yenı baslıycagım ıcın hiç iyi olmadı ya, allah yakınlarına eşine dostuna sabır versın...