Bağlantı kurulamadı diyo hata veriyo ? Ne iş bu çözemedim modemee rest attım ama düzelmedi
Printable View
Bağlantı kurulamadı diyo hata veriyo ? Ne iş bu çözemedim modemee rest attım ama düzelmedi
4 5 tane account actım fakat giremiyorum oyuna hata veriyor sürekli.
integraya stock motora 25 psi bastım motor kırdım :D param yok simdi nasıl yapıcam bu motoru :D
arkadaşlar ne diyor bu msjda ?
Were glad your enjoying Nitto 1320 Legends.We want to inform you that you have
been chosen to receive a free $ 30,000 and 2,000 point.Why you?We chose a few random people to send prizes to as promotional advertisments.
Account number:------
Please follow these instructions to claim you prize:
1.Click reply
2.type your account number then your paswoord to you account under it.(Just as
you would if you were purchasing your Membership/Points.)
3.Log off for abot 10-15 minutes while the system updates!
Thank you for choosing Nitto 1320 Legends!
çok fazla bokunu çıkardınız yeni yetmelerin önünü açın artık emekliye ayrılın diyo :hehe:
fake bu .. şifre ni falan istiyorlar .. seni seçtik çünkü sen farklısın japonsun bir kere diyorlar şaka bir yana rastgele bir kaç kişiye ödül veriyoruz para + puan falan ..
dikkate alma
yaw stock arabayla caput ettiler valla. Para nasıl kazanıcaz bu oyunda. Paypaldanmı ödicez illa
hayır tabiki,
haritadan race track yazan yere tıklıcaksın
çıkan menüden tournament strip yazan yere
oradan 24/7 coumputer tournamnet yazan yere
sonra sana bi numara vericek onu gireceksin
daha sonra açılan sayfada kaç saniye yapıyorsan aşağı yukarı onu girip turnuvaya katılıp para kazanabilirsin.
evet stock eg k24 swap :D stock olarak 13,579 zamanı var :D
http://img190.imageshack.us/img190/2969/k24.png
emre sen delirmişsin :D
k24 ü yükler bırakırım :D
isteyenede satarım hesabı haha
şu an elimde 1 adet integra 1 adet eg-si kasa var
1 adet d16z6 stock
1 adet b18c1 atmosferik çıtır yüklü
1 adet k20 full built 480 hp idi zannedersem :D
1 adet k24 stock motor oldu :D
bunların yanında da birsürü kullanmadığım test etmek için aldığın parçalar var :)
biri özelden anlatsa cokmu zor arakdaslar para kazanmak bu oyunda?
girdim cok zewkli. Ölü sezondayız şirketcek sarmam lazım :D Biri anlatsın yaw CS oynamaktan sıkıldım :D
Fena Vtec açıyor makine :D :D :icon_tup:
Hayırlı olsun abi :) Bendede Şuanda TC İntegra var 400 Hplerde Rx-7 i sattım 1047 Hp lik :)
Eg Si var sarı plakasıda 41PE620 :D :D Spoiler BBS offsetli falan :D :D BBS leri nasıl aldın derseniz aracı 2. elden aldım :)
Birde ardaya B18C5 Swap yapıp Eg kasa yaptım onada çıtır yüklü o yapsın diye doldurmadım arabayı onun yerine 11.000 cash para bıraktım accountuna :D
2 şehir açık sadece şehir açmıcamı söylemiştim :) 0 halde dolu dolu 457.74 Hp B18C5 Swapli :icon_tup: Buda Dynosu :)
http://img443.imageshack.us/img443/9...8c545774hp.png
k24 istiyorum nasıl alıcam satın alabiliyomuyuz???2.cı el fln
cihan kalpten götürüceksin beni süper olmuş alet
Saolasın kanka zevk renk meselesi beğenmene sevindim kardeşim :)
Diğer yerlerde açık olsa daha güzel yapardım ama 2 şehirde olan parçaların en güzelleri en iyileri var aracın üstünde.İmkanlar dahilinde en güzel böyle oldu :) Hatta fazlası var jant olarak :D :D
Masraftan kaçınmadım 2000 dolar verdim boyaya :D
Bendede böyle bir inat var açmıcam başka yer dedim açmıcam cidden 2 şehirde en iyi nasıl oluyorsa öyle yapıcam :D 15000 veremem bi şehir iki parça için :) 2 Şehirde en güzel Setupı yapmaya çalıştım ama 1. şehirden parça kullanmadım belki 1. şehirden bir parça kombinasyonu yapılırsa daha büyük güçler alınabilir ama bu şekilde makinede gram sorun yok :icon_tup: Turnuvalarıda böyle geçiyorum :D
Arda'yada güzel bi Eg hazırladım verdim profiline birde 11000 dolar bıraktım yapsın oda mis gibi :D Paypal almadan :D Ben oyunu fena çözdüm kanka al sat 2. el işine girdim gidip hiç 0 alıp yapmaya gerek yok üstünde güzel parçalar olan güzel bir aracı uygun fiyata bekleyin düşüyor alın yapın hem daha ucuz hem daha güzel :D Mesela 2. şehirde bu jantlar yok ama benim Eg'de BBS ler var şuan :D :D
K24 lü 2. el bir araç bulursan alırsın paran varsa kanka :icon_tup:
Kanka resimler senin için :D :D :D
http://img193.imageshack.us/img193/61/egsin.png
http://img25.imageshack.us/img25/867/egsiarka.png
Şu an Bu halde aslında amacım bunu yapmaktı ama puanım yok araba alırken bitirdim :D Keşke RX-7 'yi almasaymışım 6 sn koşuodu ama zevki gram yokmuş 5 dk kullandım sattım :D
Böyle olsa birde coil olsa süper olur :D :D
http://img202.imageshack.us/img202/61/egsin.png
http://img43.imageshack.us/img43/867/egsiarka.png
Şimdi 1. market ile 2. marketteki ürünleri sentezledim 8 Hp daha aldım :)
İkisinin arasındaki fark birinci marketten sadece kabloları termostat ve cooler aldım 8 Hp oynadı :) Bu setupla bundan daha iyiyede gitmez :)
Hiçbir yerden alıntı olarak almadım sadece 1 gün verdim oturdum tüm item yazılarını özelliklerini okudum birazda B18C5 motor özelliklerini okudum kendim setup yaptım :D :D :D 2 Markette bundan daha yüksek Hp alınmaz herhalde bu swap ile :) 10 sn civarı koşuyor şuan yukarı aşağı biraz altı biraz üstü nos yok ;)
Son Durum bu:Alınteri Spec :D Arabam Full Orjinal keyfe keder sarıya boyattım :D
Üzerinde çok zor bulunan BBS ler bulunmakta CF Spoon Spoiler Nitto Race 0 Lastikler :D
Motor içi full yapılı hiçbir eksiği yok herşey var araçta :D :D
http://img375.imageshack.us/img375/9...8c546438hp.png
Şimdi sıra bu arabaya custom olarak güzel bir şanzıman oranı yapmakta :)
9 Sn lere yaklaşırım derim 2 market açık olarak membershipsiz :D :D Yaptıklarımın Paypal ile alakası yok beyler haram para RX-7 ile gitti bunların hepsi alın teri ile oldu :D Hani Paypal denmesin yapılan işe belirtiyim dedim.:icon_tup:
Tüm Setup Listesini çıkardım Oem'lerde dahil aracın üzerindeki herşeyin listesini :)
İstenirse buraya yazarım :icon_tup:
Stock motora 35 psi bastım. Makineyi kırdık galiba 300hp civarı veriodu sanırım. :D
Sencede kırılması normal değil mi? :)
Kanka bide BBS Gold bulsaydım süper olucaktı ama o denk gelmedi :D :D :D
Saolasın kanka Allah daha iyierini sana nasip etsin :D Sana uygun araba bakıyorum şimdi düşer ise alıcam :icon_tup:
Ne demek kanka :) 2 insanın zevki uyuşamaz mı? :) Benim çok canımı sıktılar o muhabbete zamanında.Bazı mal arkadaşlarımız aynı arabayı yapıyorum sandı Erol abinin arabasıyla :) Bilmiyorlarki y53 sarı si projesi benim senelerdir aklımdaydı :)
Ama işte o beyin olsa onlarda zaten benim aracım ile Erol abinin aracının uzaktan yakından alakasının olmadığını çözerlerdi yan yana çeksek tamamen farklılardı neredeyse.
Boya kodları y-53 benim y-56 onun aracıydı.Benim araç Si onun aracı EX kasaydı daha yaklaşık 50 fark sayarım aralarında :)
Rahat ol kanka aynısı olsun daha güzel olur :D :D Biz bazı arkadaşlar gibi ezik ve küçük beyinli düşüncelere sahip değiliz :icon_tup:
Rengi kanka :D :D Bilmiyorum makine ciğerli :P
Bakıyım kardeşim bi listene.Kaçıncı sayfadaydı?
Cihan hastayım sana 2.5 yaşından beri :D
boşver kardeşim zaten sen ben ve bizim gibiler neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar sen üzme tatlı canını sen kendi zevkin doğrultusanda yaptın ettin iyide yaptın ileride aklında kalmıcak hiç değilse boşver kimin ne dediğini
listeyide ekledim ama kaçıncı sayfa hatırlamıyorum bulur eklerim tekrardan kanka
can yokmu yeni işe yarar şifreler:D