hileci spec hile yapıp alayımızı geçicen demi:D:D
Printable View
Özgür hayatımı hileye aradım bro yok açık falan yok isyan edicem gerçi arada gene girip bakıyorum ama bulamıyorum . En son deli olup 2 3 gün turnuva kasıcam tüm boş vakitlerimde o olucak :D
Ya olm bana bilenmesene sen beni boşver bu saatten sonra beni geçemeyeni dövüyolar :D
ahahah
ya 2.şehirde alıcak bişey kalmadı,3.şehir için 15k kasmayada çok üşeniyorum
kolay yoldan açsam 3.şehri güzel olur:D
kaç saniye gidiyosun şimdi nossuz
10 lara geriledi benim araba tekrardan çözemedim sorun nerede slastikten şüpheleniyorum 15.000 km felan diye bir ibare vardı oyunda 9.980 10.100 arası şu anda sürem
bende acayip üşeniyorum açmaya benimde alıcak parçam kalmadı artık body kitinden boyasına stop unada kadar ne varsa aldım yaptım
bende iyi kaldırısam 9.8 gidiyoda normal kaldırınca 10,10.040 falan
nosla adam akıllı süre yapamadım ya
bazen 9.8 bazen 9.3 çıkıyo:D
deniyelim akşam senle zevkli oluyo
Ya bakın alayınıza saplıcam en son o olucak :D
bekleyin bekleyin k24 ü yükleyip gelcemç bu aralar telaşelerim çok ilgilenemiyorum pek :D
k20 yi 1 günde yükledim. k24 üde hafta sonu çıkartırım heralde :D
cihan alet çok sıkı :D
senin için sarı yapıp resim koyucaktım foruma ama zaman yoktu, sen yapmışsın zaten :D
Kikikikiki :D :D Eywallah abicim saolasın 2 marketten anca bu çıkıyor .10 sn lerde olduk bi çoğumuz bu çok güzel :D K24'ü fazla çıkarmada abi araçları tekmelemeyelim :D
Beni sakın RX-7 'yi sattığıma pişman etme zaten 2 günde 100.000 dolar zarara girdim . Olsun en iyi deneyim yaşanılıp görülenmiş :D
10 sn lik makina var mı abi akşama bi turnuva yapalım nossuz dicem ama aramızda kaçak yapcaklar olur kesin :D Arada ufaktan bi pıslatırlar :D Yapmazlarsa çok zevkli olur aslında.9.7 - 10.2 lik falan bi makinen varsa zevkli olur abi Low sen ben Cihat :) Bu arada inat ettim şuan 2 araç ve 25000 dolar var ama açmıyorum :D
Kanka lastik dediğin gibi 15.000 km değil ama 15.000 mil :) Araç ve lastik belli bir yerden sora azda olsa geri çekiyor kendini bi çıtır ;)
Tamam kardeşim bakalım 2 Hp nerden kaçtı gözünden :D :icon_tup:
"Ama ben öğrenciyim yaaaaaa" Zuahhahaha :D :D Alem bana ben ise senin 0 - 402'ne hastayım kanka :hahaha:
Abi sen öyle dedinde aklıma ne geldi :D Bundan 3 hafta önce Yeniköy düzlüğünde bizim mekanda roll yapıyoruz :D Tam 2 arkadaş çıktı onları bekliyoruz o ara ışıklardan bir M6 geldi ve geçtikiiiiiiiiiiiii :D :D 15 kişi aynı anda adamın kulaklarını çınlattık yaklaşık bi 5 km gitti hala Harthge'nin sesi geliyordu :D Saolsun bol küfür yedi bizden :D Sakın K24'ü yükleyipte bize saplıyım deme :D :D Bak bende 6 sn lik araç vardı hiç yarışmadım bile sizle :D :D :D
aynen akşam deniyelim bi nossuz
sende paypal almıştın dimi cihan
neden hala 10saniyelerdesin daha inmeniz lazımdı sizin:)
Bende şanzıman oranları orj ondan olabilir onları hiç ellemedim bi ayar çekiyim akşama kadar :D
Ben ayara çıkıyorum beyler :D :D :D
6 sn'ye çoktan indim kanka :D Ama haram bilip paypal avantajımı kullanmıyorum :icon_tup: 3. marketi bile açmadım 2 marketten devam en güzeli :icon_tup:
bende 3.markete kasıyorum şimdi para biriktiriyorum
Hepiniz almışsınız teg gazlıyorsunuz bi tane yiğit çıkmadı nissan yükleyen :D
Okumuyosun kanka olayları :D RX7 den 100000 dolar zarar ettim sattım size ayıp olmasın diye :D Mokarım Paypal'a falan :D Gittim arkadaşıma bir eg kasa verdim 11000 dolar da ona verdim b18c5 swap li :) Bende bi eg bi teg var 400+ ikiside bide 30000 var şuan 2 market açtım 3. ü açmıcam inat ettim :D :D Ama açan olursa açarım 500+ lara çıkarım :D Nos bile basmadım oyunda daha :)
Acaip bi huyum var bişeye inat ettiysem hakettiğini düşünmüyorsam yapmıyorum çok zor kırıyorum o tabuyu :D
şu anda eş değerlerde 4 araç var ben cihan despe lowrider sapwn(gerçi o yeni başlayanlarla yarışsın:D) akşama çok güzel denemeler olur nos suz nosa para vermeye gerek yok 1 2 çıtırdan deneriz noslu
Yok walla kanka sizin kadar giremiyorum.Ben oyunda olduğum her dakika sitedeyim ordan anla oyunda olduğumu :) Olay kolay kanka despe'de çözmüş mesela.Şuan lastiklerle vs kalkış tarzı yarattım kendime mesela sallıyorum 13.60 yazıyorum diale en fazla 13.63 64 o civarları yapıyorum sürekli böylelikle 800 lük turnuvayı sömürüyorum :D :D 2000 liği bi kere kazandım şuana kadar ama deymez ona kasmaya çok delirtiyo adamı finale geliosun adam osurukla geçiyo kırıodum bilg ı :D
kanka bende öyle yapıorumda sizde iyi sabır var o zaman ben sürekli aynı tipler arabalar sıkılıyorum hemen 2 3 turnuvadan sonra bayıyo rival stripte de araba hızlı 2 3 yarış yapıosun ondan sonra düşmüyo kimse tongaya allahtan aynı sürelere yakın baya kişi olduk birde takım kurduktu çok daha iyi olucak
Kanka walla nasip işi ben 13.750 den sattım sen yüklüsünü direk satsan 9000 eder etmez 2. elde o civarlara satarsın.Onun yerine sen parayı bana ver kanka ben araba alıyım sana beğendiğin istersen k20 li falan bul seç alıyım sana sen bana 10.000 versen yeter üstünü ben tamamlarım para var.Ben sana EG'yi verince sende bana teg i verirsin benim zamanım uzun ben satılığa koyarım uygun fiyattan satılır illa :icon_tup:
Takım olayı olursa ciddi ciddi kasabilirim ama beni çeken bişeylerin olması gerek..
Bakın şimdi benim o bulduğum hile ile 3 kişi 1 saat kassa direk 20000$ yapar... Eğer bunu yapıcak 2 tane adam bulsam direk memberlık adamlarla kapışcak arabalarımız olur.
Hemde takım için güzel bi araba yapılmış olur helal parayla ;)
Beyler bende geliyorum. Bu muhabbetler cidden canımı çektirdi, test dizüstüsüne kuriym, onda oyniym bari... :)
Kanka diyorumki 3. şehiri açalım hep birlikte Setup kasarız sen ben herkez işte.Güzel olur.Bide Team yaparık güzel olur :D Aslında 10 kişi falan iyi bilse oyunu 2 takım maç yaparık mükemmel olurdu :D :D :D
Ben birazdan dışarı çıkıcam bir araç var uğraştırıcak biraz beni 12 ye doğru bitiririm tahminimce :D Amele spec yine sürünücem belli oldu şimdi tel geldi :hahaha:
Ama girerim 12 den sora 1 e doğru yada o aralar.Yani girerim işte geceye doğru :D
Ne demek kanka yapalım olur :) Sen denk getir ilan nosunu at bana ben alırım sana sen 5 10 bin ayarlasan yeter teg'i satmak çok zor oluyor çünkü.Olmadı Teg'i ben alırım senden yeni başlayıp işi bilen oyunu çözen ama arabası kasılcak olan birine verir onun tegi alır direk bozdururuz öylede 8000 lira döner bana.Çünkü stock teg 8000 e bozuluyor 500 hp teg 9100 :D :D Komik :) Akşam halledelim kanka ama Eg'yi doldurman gerekecek.İstersen K20 li bile alırız ;) Sen beğen 2. elden i,stersen Ek da alırız :icon_tup:
4 gün kanka :D :D
Ne demek bebeem :) Ciddiyim hatta 10000 biriktir istersen Eg 13000 e Ek alıyım sana farketmez.Senin Nissanı alırım ama :D :D Vurucam kırbacı :p