görünce şaşırdım toyota forumunda çok sık görüyordum kendisini Allah rahmet eylesin..
Printable View
görünce şaşırdım toyota forumunda çok sık görüyordum kendisini Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevenlerine sabır versin. :(
allah rahmet eylesin yakınlarına ve sevenlerıne allah sabır versın mekanı cennet olur umarım
Vallahi neler oluyor ben de anlamadım daha dün online listesinde gözüme çarpmıştı bugun aldığımız habere bak :(
Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin :(
Allah rahmet eylesin...
basımız sagolsun
Allah rahmet eylesin. toprağı bol olsun. :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun daha gencecik yaşta kara toprağa girmek hiç yakışmadı ya :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin, cok uzuldum :( mekani cennet olur insallah
Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet olsun.. :( :(
Suan Kumlucadayim çok kötü durumdayız :(
Gecen hafta Burakla birlikte karar verdigimiz mugen rr lari aldık 2 hafta sonra Burakda gelicekti beraber taktircaktik tel. da benden çok heycanliydi :(
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.:(
Allah Rahmet Eylesin :( geride kalanlara sabır versin allah
Allah rahmet eylesin çok seviğim bi arkadaşımdı mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü :(
öfff ya Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır versin. hergün böyle ölüm haberleri vede bu genç ölümler çok üzüyor beni.
Mekanı cennet olsun kardeşimin yukardan görüyordur bizi umarım, çok efendi bi insandı yüzyüze görüşmek kısmet olmadıı ama az sohbet etmedik msnde forumlarda olsun :(
çok çok yazık oldu, Allah ailesine sabır versin ailesinin yanında olan arkadaşlar iletirlerse dileklerimizi sevinirim.Keşke Alanya'da olsaydım şuan yada gelme imkanım olsaydı da son yolculuğunda yanında olabilseydim keşke..
Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır versin...
mekanı cennet olsun ailesine allah sabır versin
insanın inanası gelmiyor, yazıcak bişey bulamadım banlamıştım bide Allah rahmet eylesin, bunları demenin anlamı varmı bilmyiorum ama ne bilyim çok garip bi durum
bu tur topıcler gördükce korkuyorum bır gun benımde böyle topıcımmı acılcak diye psikolejim bozuluyor takıntı yapıyorum
ALLAHIM geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin
abi ne desek boş ben okudum direk olamaz diye düşündüm, inanası gelmiyor insanın ama hayat bu..
abi dikkat edelim hepimiz aman diyorum ben kemer takmadan hareket etmem zaten arabayla, bakkala bile giderken kemer takıcam illaki ehliyeti aldım alalı hep öyle.
biraz dikkat birazda gereksiz yerlerde aşırı hız yapmazsak tamamız işte..
aynen dıkkat etmemiz lazım kemerde cok önemli ALLAH sonumuzu hayır etsin herkeze hayırlı ölümler versin ne diyelim valla
allah rahmet eylesin :(
vay arkadaş ya bu ne böle başımız saolsun :( allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sevenlerine sabır versin. gerçekten Alper abi akımdan çıkmıyoken her dakka yeni bi üzücü olay haberi alıyorum ve gitgide kötüye gidiyo moralim, piskolojim..
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin. :(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.