Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.![]()
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü![]()
öfff ya Allah rahmet eylesin
Golf MKVII 1.6 Tdi
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır versin. hergün böyle ölüm haberleri vede bu genç ölümler çok üzüyor beni.
Mekanı cennet olsun kardeşimin yukardan görüyordur bizi umarım, çok efendi bi insandı yüzyüze görüşmek kısmet olmadıı ama az sohbet etmedik msnde forumlarda olsun
çok çok yazık oldu, Allah ailesine sabır versin ailesinin yanında olan arkadaşlar iletirlerse dileklerimizi sevinirim.Keşke Alanya'da olsaydım şuan yada gelme imkanım olsaydı da son yolculuğunda yanında olabilseydim keşke..
insanın inanası gelmiyor, yazıcak bişey bulamadım banlamıştım bide Allah rahmet eylesin, bunları demenin anlamı varmı bilmyiorum ama ne bilyim çok garip bi durum
körler sağırlar
bu tur topıcler gördükce korkuyorum bır gun benımde böyle topıcımmı acılcak diye psikolejim bozuluyor takıntı yapıyorum
ALLAHIM geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
abi ne desek boş ben okudum direk olamaz diye düşündüm, inanası gelmiyor insanın ama hayat bu..
abi dikkat edelim hepimiz aman diyorum ben kemer takmadan hareket etmem zaten arabayla, bakkala bile giderken kemer takıcam illaki ehliyeti aldım alalı hep öyle.
biraz dikkat birazda gereksiz yerlerde aşırı hız yapmazsak tamamız işte..
aynen dıkkat etmemiz lazım kemerde cok önemli ALLAH sonumuzu hayır etsin herkeze hayırlı ölümler versin ne diyelim valla
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
vay arkadaş ya bu ne böle başımız saolsunallah rahmet eylesin
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)