2. gönderdiğinin ön plakası ne kadar kötüymüş öyle :D Standart plakalar daha güzel , kendi boyamış gibi duruyo :):)
Printable View
2. gönderdiğinin ön plakası ne kadar kötüymüş öyle :D Standart plakalar daha güzel , kendi boyamış gibi duruyo :):)
bu şekilde sorgu yapmak anladım ki pek hoş olmuyor. özellikle bilmeden sallayan birisi çıkarsa araç sahibinin kızması çok doğal. benim arabam da iş yerinin önünde yatıyor sıkıntı mı bu? kesiciye giriyormuş. bu araç girmeyecek ben mi gireceğim.
ben jantın fiyatını burda çok bilmişler yazdım .... aracımı orada yazdıgım gibi belden aşagı komple boyatım zevkim için resimleride duruyo boynırkende neden boyattıgım belii... burda hala dnkü çocuklar knuşuyo benim orjinal jantlarımda duroyo satıcam kişeye onları vericem orjinal janatlar sıfır gibi oldgugu için satıgım kişi alsın diye saklıyorum beni caddeken gazlaken nasıl görüyonuz anlamıyom cadde mi yatıp kalkıyosunuz kırk yılda bi o araçla caddeye iniyom hem motoru dandik araba öyle gidermi ...aracımım alacak kişi istedigi servse götürsün yetki servis faturasıyla yapıldıgı belli kaportaya baktırsın ..yok arka spotları orjinal degilmiş neremle gülecegimi şaşarıdım bu arkadaş hayatın subaru stı görmemiş demek :)
hiç şüpem yok koçum baya bilgilisin :)
arkadaşlar birbirinizi kırmayın,her araba sahibine değerlidir.
Merhaba Toprak hocam,
Madem araç yetkili serviste yapıldı, mümküne motorun nasıl toplandığı hakkında bilgi verir misiniz? 92.25 mm veya 92.50 piston mu takıldı yoksa Sti Short Block mu aldınız?
birakin ya ugrasmayin hic yorum yapmaya degmez 2500 euronun lafini yapan ve onu cok birseymis gibi goren ve milleti kucumseyen, ama dunyadan haberi olmayan bir insan icin bu konu bos kalsin bence.
Ben cidden merak ediyorum yaklaşık 5000 euroyu sadece kapağa gömdüm diye, bilsem jant alırdım valla. Bir de ecuya verdiğim paraya acıyorum, doğru ya bu araba şekil arabası ben yanlış kullanıyorum. Suatçım ne diyorsun bu duruma?
valla Gürselim biz boş işlerle uğraşmışız beyindir şanzumandır bunlar boş şeylermiş al jantı ver boostu git biraderim :)
Hacı lan ben hatırladım bi 5000 dolar da şanzumanda yatıyor lan bizim. Hacı gel yarın Herko Janta gidek de şu 2500 dolarlık janttan alak..
Bu jantlar mı 2500 euro ? Hangi bulunmaz madenden çıkmışlar :hahaha:
gormeyen kalmasin lutfen ;
http://img15.imageshack.us/img15/5769/goruntu212001.jpg
Sti'cı arkadaş sanıyorum artık hatasını anlamıştır. Paranın ve imanın da kimde olduğu belli değildir. Arabası hakkında yapılan yorumlara cevap vermek pek tabii ki hakkı fakat karşındakini ezerek yapmak hakkı değil. O söylediği parayı spor salonuna veren bile vardır aramızda..