28 mayısta citroen ds3 lansmanı yapılacak! bazı bayilerde aracı görebilirsin! dizeli ve 1.6 155 hp benzinli turbo motorlu olanı 46.000 tl
Printable View
28 mayısta citroen ds3 lansmanı yapılacak! bazı bayilerde aracı görebilirsin! dizeli ve 1.6 155 hp benzinli turbo motorlu olanı 46.000 tl
bende DS3'ü beklerdim, çok başarılı duruyor tasarımı.
Golf'te kasa değiştircek yakında..
Golf kasalarından tasarım bakımından büyük değişiklik beklememek gerekir yalnız
Ama teknik-kalite bakımından 5 ile 6 arasında dağlar kadar fark var, emin olabilirsiniz.
Ki bana göre şu anda bugüne kadar üretilmiş teknik bakımdan en başarılı Golf olur 6, 5'in hüsrana sebep olduğunu düşünürsek.
2 sene sonra makyaj görür anca Golf 6.
Normalde 6-7 senede bir kasa değiştiriyor Golf'ler. Öyle olsaydı Golf 5 i hemen yenilemeleri lazımdı, onu yapmadıklarına göre 6 yı hayatta 2 senede değiştirmezler.
almanyadaki forumlarda herkes kabul ediyor golf 6 denilen araç zaten golf 5 in ağır makyajlısı ben diyorum ya işte 5.5 diye
Highline Donanım Çok İyiymiş Bu Konuyu Okuduktan Sonra İnceledim..Şahsen 160'lığı Olsa Düşünürdüm
1.4 122 lik pek sıkıntı cıkaracagını zannetmyıorum basıt bır motor 1.4 ustune turbo :D
hem 1 senelık bır kasası var kı onumuzdekı 4 5 sene degısmez
Tasarım olarak diyorlardır işte, ki zaten Golf anti-sempatizanlarının 1 numaralı kozudur bu. Ruhsuz ve her kasası eskisinin makyajlısıdır diye. (sözüm meclisten dışarıdır)
Golf gibi bir "markalaşmış" modelden tasarım bakımından büyük yenilikler beklemeyin zaten. Astra gibi her kasasında ayrı telden çalmaz.
2030 da çıkacak kasada bile, ilk kasadan tasarım bakımından esintiler görürsünüz, 911 deki gibi. Mesela herkesin eleştirdiği hamam peştemali desenli Golf GTI koltukları bir gelenektir. İlk kasadan beri kullanılır o desenli döşemeler.
Ama teknik olarak, iki aracın alakası yok. İyiyi kötüyü bir kenara bırakıyorum, kullanılan teknolojiler, şasi, yürüyen, kullanılan malzemeler, motorlar (sanırım bir pancar motor var, o da gelenek oldu zaten).. Hiç bir alakası yok. :)
bende kullandım yeterince , hatta ilklerden birisidir bizimki ;) senin aracındaki bazı şeyler diğerlerinde olcak diye bi şart yok burda.
50000 tl vs 28000 € :)
bence de Golf 6 , 5 kasanın ağır makyajlısı, eksikleri giderilmiş hali çünkü 4 e göre baya kalite eksikliği vardı 5 kasada.