Zamanının "optimum" motoruydu da, artık suyunu çıkardılar inatla piyasada tutuyorlar.
Alıyorlar gerçi bizimkiler, ucuz diye. Görüyorum arada pancar golf 6 lar
Printable View
Zamanının "optimum" motoruydu da, artık suyunu çıkardılar inatla piyasada tutuyorlar.
Alıyorlar gerçi bizimkiler, ucuz diye. Görüyorum arada pancar golf 6 lar
Doğru Golf özünden vazgeçmiyo geleneklerinden taviz vermeyen bir araç..
Haklısınız olabilir ben duyumlarıma göre konuşuyorum yani burda alıcak arkadaşın yeni kasa eski kasa takıntısı olduğundan iyi araştırılıp alınmalı bende yeni kasası çıkıcak diye duyumlar aldığım için ve okuduğum için buraya yazdım ki google'dada bunu şiddetli şekilde destekliyolar artık makyajlımı olur makyajsızmı olur bilemicem dolaşan resmilerde golf 6 veya 5.5 ile alakası pek yok tabi o resimler ne kadar gerçektir bilemem
Pancar motor fsı mı oluyor? :D
bakınız 2013 golf 7 ahanda tesleri
http://www.worldcarfans.com/11004282...he-nurburgring
pancar kıytırık 102 lik olması lazım golf4 ten beri gazladıkları .D
Kuzende golf 5 de vardı aman Allah yazdıysa bozsun valla :) 2 gune bır servısdeydi degısmeyen bi motor blogu kaldı sanırım..
2 yıl golf 5 1.4 tsı kullandım hemen hemen hergün altımdaydı çok kahrımı çekti banamısın demedi size öyle denk gelmiş heralde
honda cıvıc elegance FD6..
fanatiklik yapim :p ahahaha fullu
....
edit dizel dememişin ozmn benzinlisi
1.6 CVVT PRIME
41.300 TL
207 RC ye alternatif citroen DS3 olabilir oda 45 civarı olucakmış..
Leonlarin 1.8TFSİ 160HP olanları varmış sıfırı 52.000 civarı..
Sahibinden.com da falan yok..Hacimden dolayı pek satılmıyor sanırım Nasıl alınır mı bu araç bı secenekde bu var aslında? Ama kasa değişecek sorun iste..
Chip,egzoz falan baya gideri olur heralde :)
TFSI lar çok yakmıyormu ?
Arkadaşlarımdan birinde golf 6 tsı dsg 160 lık var gerçekten çok fena araç içi çok dar ama çok dolu bir araç bir arkadaşımda ise golf 5 dsg 140 lık var km daha 26 bin modeli 2008 çocuk aracını satıyo şuan turbo vs çok sorun açmış başına artık sıkıldım satıcam diyo,ben de çok araştırıdm araba alırken özellikle vw gurubunda jetta ve golf arasında gidip geldim en az 10 kere test ettim golf 6 çok atak fakat dsg bazen sapıyıto özelikle motor soğuken jettada istemediğim nokta kasanın değişcek olması fakat genel olarak şuana kadar 6 dan pek şikayet yok