insignia 1.6 180 HP
her türlü kandırırsın
bu arada çok geçmiş olsun ,sabahları incirli köprünün orda görmüştüm bir iki kazadan önce
insignia 1.6 180 HP
her türlü kandırırsın
bu arada çok geçmiş olsun ,sabahları incirli köprünün orda görmüştüm bir iki kazadan önce
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Cupra. (10krktr)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cupra iyide bide benzinci sevgili lazım adama istediğin güçler zaten çok bişey değil em güzel bi dizel + chip seni çok çok tatmin eder gazladıkça mazotunun hala olduğunu görmekte apayrı bir zevk veriyor adama
Golf6 160HP Highline denmiş de onların manueli yok hepsi Dsg, arkadasta aldıktan sonra chip vs. dusunuyor anladıgım kadarıyla.. Kendısıde bılıyordur gercı ama Dsg cok sorun cıkartıyor oynanırsa..
İnsignia, yeni astra veyaaa 1.8TFSI 160HP Leon derim leon chiple, 220+falan olur heralde en kotu ıhtımalle..
Tabiki Cupra
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
yeni astra j 1.6 180hp ancak parça sıkıntısı çekersin çünkü opele dair mod parçası yok gibi bişey. veya golf 1.4 GT bunlar en fazla akla gelen araçlar
ewet cupra görünüşü her ne kadar benim hoşuma gitmesede biraz oynayıp bide güzel bi yazılımla 600 torkları görmek o ivmeyi hissetmek verilen paranın boşa çıkmadığını gösterir herhalde
Cupra-5 kapı olduğundan dolayı baba sorun çıkarmaz sanıyorum motor gücünü söylememek lazım tabiOlmadı 1.8tsi motorlusuda oldukça iyi
Dizel falan düşünürsen Octavia TDI RS'ler var 2.0 170hp.
Golf VI GTI ne kadar fiyatı?
Alınabilse süper olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bence madem goruntu falan o kadar onemli degil 30-40 arasi birsey alip ustune kalan parayi da arabaya harcamak mantikli olmaz mi? Type-S turbolamak demissiniz de o yuzden soyluyorum. Ben o parayla gidip 1.6 180 HP Turbo yeni astra tercih ederdim. Beyaz olsun boyle mis gibi![]()
leon cupra
cupra veya 0 km astra full paket güzel durur 1.6 180![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)