User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Kargodaki ürüne maliyenin el koyması??

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ilginç bende bugün far verdim kargoya iyişallah böyle bir durum olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliyo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün maliyeciyle görüştüm bana salak saçma sorular soruyo, kimene nerden aldıysam aldım diyom yok diyo faturasıda olması gerekiyo dedim kendim yaptım tornacıyım ben napcam sna faturamı kescem diyince neyse bırakıyorum kolini dedi bide ii bırakıyom kolini diyo istersen bırakma allah allah
    gözün aydın kardeş sonunda halledilmiş neyseki.herhalde bidaha kargokar ile çalışmazsın

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliyo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün maliyeciyle görüştüm bana salak saçma sorular soruyo, kimene nerden aldıysam aldım diyom yok diyo faturasıda olması gerekiyo dedim kendim yaptım tornacıyım ben napcam sna faturamı kescem diyince neyse bırakıyorum kolini dedi bide ii bırakıyom kolini diyo istersen bırakma allah allah
    hahaha abim bundan sonra tornacımsın benim

neyse vermeleri iyi olmuş ama saçmalığa bak madem mala el koydun şimdi geri veriyor al git demeside ayrı bir saçmalık... el koyduysan keyfine göre al git diyemenki belli kağıtlar imzalatması lazım.. bence kesinkes sen iş yerinden teslim almışlardır malı giderkende sana irsaliye faturası yada fişi kesilmeden direkt kargo onu arabaya atıp göndermiştir alıcıya... senlik bir durum yok aslında kargonun iş bilmezliği 3 tarafında irsaliye faturası kesilir(biri alıcı biri gönderene ve biride kargoda kalır) . Zaten bayide tek tek kesilir o faturalar seninkine belki kesilmemiştir... yada salaklar yolda kaybetmiştir maliyede çevirince bu adamları lan nerde bu ürünlerin faturaları diyince kargolara el koymuştur... sonrada ulan 4 boru ne ne maliyesi diyip başından atmış olabilir maliye

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi kaçırmaya utanmıyormusun ali
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide dio 4tane egzosu niye gönderiyon.. headersı 4tane egzos olarak gören maliyeci abimi saygıyla anıyorum dedim hatta 2sini o alsın kalanını göndersin içeri atmadıklarına sevindim açıkcası

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela abi eski kıyafetlerini koli içine koydun arkadasına yollıcaksın irsaliyeyi nası kesicen

bu durumdaki irsaliye farklı sevk irsaliyesi kargo kendı keser zaten karsı tarafın bu urunu aldıgını ordan kanıtlarsın herhangı bı durumda bunlar kesmemiş demekki

mesela mng musterılerıne kendı koli dagıtıyo ufak 30 cmlık bısey ustune bılgılerı gırıp yolluyosun ne ırsalıye var nede fiş
    Kardeşim inceleme anında koli açılıyor zaten bu kolide açılmışki adamlar egzoz demiş. Kargolar açılır ve incelenir kar gütme amaçlı bir parça bulunursa irsaliye istenir. Gönderici kişinin üstüne tüzel veya bireysel bir şirket var ise tabii ki.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şartları dikkatli okursan gönderdiğin belgelerin koyuldugu kagıtta bile maliye bu ürüne uygun görürse el koyup takibini isteyebilir türü birşey yazıyor .
    Instagram: mutusgarage

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim inceleme anında koli açılıyor zaten bu kolide açılmışki adamlar egzoz demiş. Kargolar açılır ve incelenir kar gütme amaçlı bir parça bulunursa irsaliye istenir. Gönderici kişinin üstüne tüzel veya bireysel bir şirket var ise tabii ki.
    abi bende bılıyorum tıcarı urunlerde ırsalıyeye bakılır ama suana kadar mng aras yurtiçi gıbı kargolarla calıstım bıtanesınde bıle boyle bısey olmadı ben kargonun dandıklıgı dıyorum dırek yollamıslardır ordan bakınca incelemede malıye demıstır nerde ırsalıye

İlker G.

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen sene aldigim bi foto. makinasi lensinde de bende ayni problemi yasadim..

istanbuldan, ankaraya aras kargo ile gönderildi.

kargo bana geldi ama üzerinde bir not yaziyor.
    ürüne ait tasima irsaliyesi/faturasi ile beraber maliye/kargo firmasına ulasın.
    maddi para cezanız vardır diye..
    aradim kargoyu ne bu dedim? dedi kontrole girmistir, eger fatura falan göstermezseniz ceza yersiniz dedi.. dedim ne faturası ikinci el ürün, faturayı kim kime kesecek.. arkadasimdan aldım dedim.

tamam beyefendi ben görüşecegim dedi. öyle kapandı gitti
    ne ceza yedim ne baska bişi çıktı, ama el koymamisti..

senin sorunun halloldugu iyi olmus vallahi, sıfır ürün oldugu icin kıllanmışlar
    00' Civic 1.6IES

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tamamen kargıonun dandikliğinden kaynaklanıyor. bide maliye el koyunca bizim yapabileceğimiz bişey yok diyip aradan sıyrılmaya çalışıyorlar. paralarını alamya gelirken nedegüzel ilgileniyorlar işlerine gelmeyince bizim yapabileceğimiz bişey yok.. siteden bi arkadaşımızın biyerde yazdığı yazı aklıma geldi ;

lahanayı yerken kıtır kıtır, pırasaya gelince möö

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)