Çok ilginç bende bugün far verdim kargoya iyişallah böyle bir durum olmaz
geçmiş olsun![]()
hahaha abim bundan sonra tornacımsın benim![]()
neyse vermeleri iyi olmuş ama saçmalığa bak madem mala el koydun şimdi geri veriyor al git demeside ayrı bir saçmalık... el koyduysan keyfine göre al git diyemenki belli kağıtlar imzalatması lazım.. bence kesinkes sen iş yerinden teslim almışlardır malı giderkende sana irsaliye faturası yada fişi kesilmeden direkt kargo onu arabaya atıp göndermiştir alıcıya... senlik bir durum yok aslında kargonun iş bilmezliği 3 tarafında irsaliye faturası kesilir(biri alıcı biri gönderene ve biride kargoda kalır) . Zaten bayide tek tek kesilir o faturalar seninkine belki kesilmemiştir... yada salaklar yolda kaybetmiştir maliyede çevirince bu adamları lan nerde bu ürünlerin faturaları diyince kargolara el koymuştur... sonrada ulan 4 boru ne ne maliyesi diyip başından atmış olabilir maliye![]()
bide dio 4tane egzosu niye gönderiyon.. headersı 4tane egzos olarak gören maliyeci abimi saygıyla anıyorum dedim hatta 2sini o alsın kalanını göndersiniçeri atmadıklarına sevindim açıkcası
![]()
Şartları dikkatli okursan gönderdiğin belgelerin koyuldugu kagıtta bile maliye bu ürüne uygun görürse el koyup takibini isteyebilir türü birşey yazıyor .![]()
Instagram: mutusgarage
gecen sene aldigim bi foto. makinasi lensinde de bende ayni problemi yasadim..
istanbuldan, ankaraya aras kargo ile gönderildi.
kargo bana geldi ama üzerinde bir not yaziyor.
ürüne ait tasima irsaliyesi/faturasi ile beraber maliye/kargo firmasına ulasın.
maddi para cezanız vardır diye..
aradim kargoyu ne bu dedim? dedi kontrole girmistir, eger fatura falan göstermezseniz ceza yersiniz dedi.. dedim ne faturası ikinci el ürün, faturayı kim kime kesecek.. arkadasimdan aldım dedim.
tamam beyefendi ben görüşecegim dedi. öyle kapandı gitti
ne ceza yedim ne baska bişi çıktı, ama el koymamisti..
senin sorunun halloldugu iyi olmus vallahi, sıfır ürün oldugu icin kıllanmışlar![]()
00' Civic 1.6IES
bu tamamen kargıonun dandikliğinden kaynaklanıyor. bide maliye el koyunca bizim yapabileceğimiz bişey yok diyip aradan sıyrılmaya çalışıyorlar. paralarını alamya gelirken nedegüzel ilgileniyorlar işlerine gelmeyince bizim yapabileceğimiz bişey yok.. siteden bi arkadaşımızın biyerde yazdığı yazı aklıma geldi ;
lahanayı yerken kıtır kıtır, pırasaya gelince möö![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)