harbi mi yaw. o kadar iyi he. hadi bakalım hayrlısı ozmn.. beni tatmn edecek gbi.
Printable View
206 RC, 207 den çok daha yakışıklı bir araba. 207 ler bence çirkin...
RC yi alırsan ben kılıyo ile de deneyelim :)
tamer in rc fena gidiyor. ben rc alıcak olsam mavi rengi ile ilk önce bakacağım rc lerin başında geliyor
maşallah da diyelim.
Maşallah Mavi RC'yi çok beğendim.
valla rc ler ufak tefek oynamalarla güzel gidiyor.bende Rc yi durusu görüntüsü yol tutusu artı iç dizayn koltukları için tercih ettim.artı avantaj olarak.Bunlar güzel bi sebep bence alınabilmesi iiçin.
yakıt konusunda sehir içi 11 litre.karısık kullanımda tabikide.genellikle sakin kullanırsan bu civarda yakar.yazılm fln faktorleri işi degistirir tabikide.
Nası bi araç istediğne ve alınca neler yapıcağınada bağlı aslında, temiz olsun yürüsün alınca 1 lira masraf yapmadan bineyim dersen bence bu araca bak derim....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06-model/detay
alınca buna yakın bişi olacak:D:D ama o lip i nasıl ve nerden bulacağımı merak ediyorum..
ankaraya doğru bu akşam yola çıkıyolar kısmetse.. yarın araç bende olacak.. heyecanlandım walla.
ilandaki lip ten bulmak istiyorum. tr de ki en iyi 206 rc mi değil mi bilmem ama güzel duruyor. lip lip.:D
50 tl laguna splitter çıkmacılara bakabilrisin
Gara olanı.:). antalyadakini.. resimleri kötü çeklmiş. araç pis duruyor. güzel olacak inşallah bnde..araştrdım tremer kaydını fln. bi sorunu yok. sol çamurluk boyalı. değişeni yok ;)
Kanka yarın sabah geliyorlar işte. sen eğer yarın sanayide olursan bi uğra servise.. ordayım ben hep zaten..