ben finans bankın no.sunu kaydettim arıyolar bende ismi görünce açmıyorum0216 524 45 65 engellenen numaralara eklemek lazım
![]()
ben finans bankın no.sunu kaydettim arıyolar bende ismi görünce açmıyorum0216 524 45 65 engellenen numaralara eklemek lazım
![]()
Bankalar
Çalıştığım ve elimde olsa çalışacağım tek bir banka var o da İŞBANKASI.
İş Bankası dışında diğer bütün bankalarında kredi kartlarını kullandım. Hayatımda hiç kredi çekmedim o yüzden kredi için aramıyorlar beni.
Ama geçenlerde Akbank'a başvurdum kredi kartı için. Bu WING's uçuş kartı için (iş nedeniyle)
Aslında Shop&Miles kullanıyorum inanılmaz memnunum ama farklı hesap kesim tarihli başka bir kart bulundurmam lazım mil programı olan.
Bana bi kart uygun görmüşler sağolsunlar limiti nerdeyse asgari ücret.
Dedim istemiyorum ben bunu. Dediler yok işte elinizdeki kartların ortalamasını aldık
Dedim herhalde yıllık aidatlarının ortalamasını aldınızKapattım telefonu yüzsüzler hala kartınızı gelin alın die arıyolar. Bi de almadığım kartın şifresini göndermişler bana nasıl olduysa
Bankalar yalan....
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
üniversite öğrencisiyken alacağım bi kaç giyim ürünü için limit arttırımına gitmeyen sevgili bankam nedense iş güç sahibi olunca haftada bir arayıp halimi hatrımı soruyor
ama ben ısrarla kredi kartı limitimi arttırmıyorum![]()
Tango-1 never dies.
finansbank la çalışıyorum memnunum ama tacizlerden bende sıkılıyorum bzen hele okulda zorla kart dağıtmaya çalışan tipler:S
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bı kredı ıcın denız banka bas vurdum daha once cekmıstım ordan sonra tekrar bas vurunca ıstedıgım lımıtı vermedıler aradan 2 hafta gectı gelın paranızı alın dedıler bende ıstedıgım lımıtı vermedınız dedım ne ısıme yarıcak dıyıp kadını susturdum sonra aksam yemege cıkalımmı dedım suratıma kapattılar![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu arada genel olarak bankalar tıcaret odasından buluyorlar numaraları bılgınız olsun onu tıcaret odasından ogrenmıstım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kapatmayı bilmezsen aramaya devam ederler.
"ilgilenmiyorum, şuan bir görüşmedeyim lütfen tekrar geri dönülmemesi için not düşün..."
Adam gibi banka bencede. Babamın bütün hesapları işlemleri burdandır. Babama özel krediler falanda uyguluyorlar. Benim kredimde bu sayede çıktı normalde verilmiyordu ama bankanın özel müşterisi olduğu içi kefil gösterildi. Allaha şükür bizde tıkır tıkır ödüyoruz. İŞ BANKASI en iyisi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sakın şuan işim var demeyin bıkmak usanmak bilmeden arıyorlar.
Benim taktiğim şu:
Konu hakkında bilgim var ilgilenmiyorum teşekkürler
deyince birdaha aramıyorlar.
Fakat son zamanlarda teyp yakıtları aramaya başladı onlar lafta dinlemiyor.
Ya beni sürekli akbankın robot kadını arıyor
deli oluyorum numarayı ezberledim artık açıyorum ve direk kapatıyorum.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
banada boynerin bağlantısıyla back up muhabbetine sarmıştı geveze bi kız...sora karar vercem diyip salladım ,, sorada telefona ''bekapppp'' diye kaydettiim numarayı bidaa asla açmadım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)